Gigabyte GSmart G1355, dual-SIM Android με οθόνη 4,3 ιντσών

Φαίνεται πως η Gigabyte έχει «στα σκαριά» μια νέα Android συσκευή, το GSmart G1355, το οποίο κρύβει όχι ένα, αλλά δυο άσσους στο μανίκι του! Tο G1355 λοιπόν, είναι μια συσκευή dual-SIM, με Android, οθόνη 4,3 ιντσών WVGA, κάνοντας το «το καλύτερο», ανάμεσα στα υπόλοιπα dual-SIM Android,

τα οποία έχουν μικρότερες οθόνες.

Βέβαια, ίσως η οθόνη του σας κάνει να νομίζετε πως είναι μια high-end συσκευή, όμως δεν είναι. Χρησιμοποιεί Android 2,3 Gingerbread, και τον (σχετικά παλιό) Qualcomm MSM7227T επεξεργαστή (ο οποίος «τρέχει» στα 800MHz), διαθέτει μνήμη RAM στα 512MB, και γραφικά Adreno 200.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, βλέπουμε μια κάμερα στα 5MP, με Auto-Focus και LED flash, υποδοχή κάρτας μνήμης microSD, και δέκτη Wi-Fi. Ακόμα, το Gigabyte GSmart G1355 έχει πάχος 11,5mm, αριθμός που θεωρείται ικανοποιητικός, αλλά βάρος κοντά στα 170g, κάτι που σημαίνει πως είναι «βαρύ» σαν κινητό με οθόνη 4,3 ιντσών.

Tα specs του πλησιάζουν πολύ, αυτά του ZTE Skate, με το επιπλέον «αβαντάζ» της δεύτερης SIM, να αποτελεί ισχυρό κριτήριο αγοράς.

‘Oπως και να έχει, το GSmart G1355 θα παρουσιαστεί στο τέλος του μήνα, κάτι που σημαίνει πως μάλλον θα δώσει «παρών» στο MWC της Βαρκελώνης. Aν και η τιμή του μας είναι άγνωστη, το αναμένουμε κι αυτό σε λίγες μέρες, οπότε θα μάθουμε και αυτή την λεπτομέρεια.

myphone.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα