Facebook, ενσωματώνει τις δωρεάν κλήσεις στον messenger για το iPhone

Goodbyte

To Facebook ξεκίνησε σήμερα την αναβάθμιση της εφαρμογής του messenger για το iOS, προσθέτοντας δωρεάν φωνητική κλήση μεταξύ των χρηστών του. Δυστυχώς η δυνατότητα αυτή είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, γι αυτό και είναι διαθέσιμη μόνο για τους λογαριασμούς χρηστών στις ΗΠΑ.

Η λειτουργία αυτή δοκιμάστηκε πρώτα στον Καναδά

και στην συνέχεια κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ευελπιστούμε σύντομα να γίνει διαθέσιμη στις υπόλοιπες χώρες, και στην Ελλάδα φυσικά. Για να πραγματοποιήσει μια κλήση δωρεάν μέσω Wi-Fi ή σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας(3G/4G), ο χρήστης πρέπει απλώς να πατήσει το κουμπί “i” στην πάνω δεξιά γωνία της ενεργής συνομιλίας και στη συνέχεια θα εμφανίζεται η επιλογή “δωρεάν κλήση” όπως βλέπεται παραπάνω.

Η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη για όλους ακόμα, αλλά αναμένεται να είναι σύντομα. Οι κλήσεις βίντεο είναι επίσης οι μεγάλοι απόντες από αυτήν την έκδοση της εφαρμογής. Η λειτουργία φωνητικής κλήσης, είναι ένα χαρακτηριστικό που το Facebook ξεδίπλωσε μέσα από μια σιωπηλή ενημέρωση. Δηλαδή, δεν χρειάστηκε οι χρήστες να κάνουν ενημέρωση της εφαρμογής από το App Store, αλλά ενεργοποιήθηκε εσωτερικά μέσα από την παρούσα έκδοση, απλά επιλέγοντας το κουμπί “i”, είχαν τη δυνατότητα για φωνητική κλήση.

Μην περιμένετε λοιπόν να δείτε πρώτα κάποια ενημέρωση στο App Store για να καταλάβετε πως έγινε διαθέσιμη η λειτουργία αυτή και σε εμάς. Αρκεί να ελέγχετε το κουμπί “i” στην εφαρμογή του messenger κι εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για τυχόν αλλαγές!

Keywords
Τυχαία Θέματα