BlackBerry Z10, Αποκλειστικό hands-on video και σύγκριση με Nexus 4 και Galaxy S III!

Goodbyte

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τη χαρά να πιάσουμε στα χέρια μας το νέο BlackBerry Z10 και μάλιστα την Limited έκδοση του με κόκκινο χρώμα. Εντυπωσιαστήκαμε από την ποιότητα κατασκευής, την απόκριση και βρήκαμε τη συγκεκριμένη έκδοση πανέμορφη. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Goodbyte εντός.

Το νέο BlackBerry Z10 θα φτάσει σύντομα και στη χώρα μας και σε συνεργασία με το GreekBerry.com καταφέραμε να το δούμε από κοντά. Η Limited έκδοση

που κρατήσαμε στα χέρια μας ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και απορήσαμε γιατί η BlackBerry δεν επέλεξε το κόκκινο χρώμα ως βασικό.

Το λειτουργικό δεν κόλλησε πουθενά, ενώ γενικότερα η χρήση της συσκευής ήταν ευχάριστη. Σίγουρα υπάρχουν ακόμα ελλείψεις σε κάποιες εφαρμογές, ενώ η κάμερα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το iPhone 5, το Lumia 920 και το HTC One.

Όπως θα δείτε στο τέλος του βίντεο πάντως, η απόδοση του browser της συσκευής είναι από άλλον πλανήτη, παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιεί χειρότερο επεξεργαστή από το LG Nexus 4. Περισσότερα στο αναλυτικό review!

Keywords
Τυχαία Θέματα