ASUS Fonepad, Με επεξεργαστή από την Intel και δυνατότητα κλήσεων

Goodbyte

Μαζί με το ASUS PadFone Infinity, ανακοινώθηκε και το ASUS Fonepad με Intel επεξεργαστή και δυνατότητα κλήσεων, κάτι που θα το φέρει αντιμέτωπο με το Samsung Galaxy Note 8.0 που ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Το ASUS Fonepad

είναι βασισμένο πάνω στο chipset Intel Atom Z2420 με ένα μονοπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2 GHz και κάρτα γραφικών PowerVR SGX540.

Η οθόνη του είναι 7 ιντσών τεχνολογίας IPS με ανάλυση 1280×800 pixels και ενσωματώνει 3G modem για σύνδεση στα αντίστοιχα δίκτυα. Θα τρέχει την έκδοση Android 4.1 Jelly Bean ενώ θα υπάρξουν δύο εκδόσεις της συσκευής.

Η μία θα είναι αποκλειστικά για την αγορά της Ευρώπης με 16 GB ενσωματωμένη μνήμη για αρχεία και 1.2 Megapixel μπροστινή κάμερα για βίντεοκλησεις με τιμή 220 ευρώ και κυκλοφορία τον Απρίλιο.

Η άλλη έκδοση προορίζεται για την αγορά της Ασίας και Αφρικής με την ενσωματωμένη μνήμη να είναι μόλις 8 GB, αλλά προστίθεται μία κάμερα 3 Megapixel στο πίσω μέρος της συσκευής, και η τιμή του θα είναι 250 δολάρια και κυκλοφορία τον Μάρτιο.

Τέλος και στις δύο εκδόσεις υπάρχει θύρα επέκτασης μνήμης μέσω microSD έως 32 GB ενώ έχουν και 5 GB χώρο στο cloud σύστημα της ASUS το ASUS WebStorage.

Keywords
Τυχαία Θέματα