Το Lumia 520 είναι το πιο προσιτό WP 8 smartphone της Nokia

Στόχος της εταιρείας οι αναπτυσσόμενες αγορές.

Η Nokia δεν παραδίδει τα όπλα στη μάχη των smartphones εύκολα, γι’ αυτό και παρουσίασε ακόμα δύο Windows Phone 8 συσκευές στο πλαίσιο το Mobile World Congress. Το Lumia 520

είναι η πιο προσιτή απ’ τις δύο –για την ακρίβεια πρόκειται για ένα απ’ τα πιο προσιτά smartphones με Windows Phone 8 της αγοράς (αν όχι το πιο προσιτό).

Η συσκευή αναμένεται να κοστίζει €139 προ φόρων και επιδοτήσεων και προσφέρει διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 1GHz, IPS οθόνη αφής 4 ιντσών (480x800 pixels), 512ΜΒ RAM, κάμερα 5 megapixel στην πίσω πλευρά (με ικανότητα λήψης HD βίντεο 720p) και μπαταρία 1430mAh. Η εσωτερική μνήμη των 8GB επεκτείνεται με κάρτες microSD χωρητικότητας έως 64GB, ενώ το σώμα του Lumia 520 έχει πάχος 9,9 χιλιοστά.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πέντε εντυπωσιακά χρώματα (κίτρινο, μπλε, κόκκινο, λευκό και μαύρο), εντός του πρώτου τριμήνου του ’13 για την αγορά της Κίνας. Αξίζει να σημειώσουμε πως τα καλύμματα θα είναι εναλλάξιμα, καθώς και πως μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους θα κάνει την εμφάνισή του και στις ευρωπαϊκές αγορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα