Android, Η Motorola έχει τις ίδιες πιθανότητες με όλους τους άλλους

Goodbyte

Σε συνέντευξη τους στους New York Times, o Director του Android John Lagerling ανέλυσε κάποιες από τις σκέψεις της εταιρείας σχετικά με το παρόν και το μέλλον της πλατφόρμας.

Ίσως η σημαντικότερη είδηση της συνέντευξης να αφορά την αντιμετώπιση που έχει απέναντι στην Motorola,

η Google. Ο John Lagerling τόνισε ότι τουλάχιστον μέχρι τώρα, η Motorola δεν έχει κάποιο πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων εταιρειών και ότι δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική σχέση μεταξύ εκείνης και της Google.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο Lagerling σχολίασε ότι η εξαγορά της Motorola έγινε κυρίως για εκμετάλευση των πατεντών της και όχι για συνεργασία στο πλαίσιο της κατασκευής συσκευών. Εξ’ άλλου η Google δεν ήταν ποτέ εταιρεία hardware, ούτε έχει σκοπό να γίνει στο άμεσο μέλλον (αλά Microsoft).

Σχετικά με το νέο Nexus 4, ανέφερε ότι η Google ήθελε να αποδείξει ότι δεν απαιτούνται 600 δολάρια για την κατασκευή ενός hign-end Android smartphone, ενώ τα αγαπημένα του νέα χαρακτηριστικά είναι η ασύρματη φόρτιση και η φωτογραφίες 360 μοιρών.

Το παρόν άρθρο Android, Η Motorola έχει τις ίδιες πιθανότητες με όλους τους άλλους αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα