4 Gadgets για το iPhone σου, που ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσεις!

Έχεις (ή πρόκειται να αποκτήσεις) iPhone;
Καλά τα angry birds, καλά τα χαζοapps που σε κάνουν να φαίνεσαι γέρος ή χοντρός και χρήσιμα τα social media στο smartphone σου, δε λέω...

Αν όμως θέλεις να περάσεις στο επόμενο επίπεδο και να αποκτήσεις κάτι πραγματικά cool, δες τα παρακάτω Gadgets μέσα απο φωτογραφίες και Videos για το καθένα
(και μάζεψε τα σάλια σου..!).
1. Sphero | Η τηλεκατευθυνόμενη μπάλα

Είναι η εξέλιξη της Μπάλας (όπως λέει και το σλόγκαν τους), έτσι όπως δε μοιάζει με τίποτα που έχετε δει πριν. Είναι η πρώτη ρομποτική μπάλα που μπορείτε να ελέγξετε με μια κλίση, αφή, ή ταλάντευση από το smartphone ή το tablet σας.

Η χαριτωμένη μπάλα προσφέρει μια μοναδική μείξη της πραγματικότητας με τα multi-player παιχνίδια, ενώ υπόσχεται να συνεχίσει να αμφισβητεί, να ψυχαγωγεί και να σας εκπλήσσει.

99€

2. Jawbone Up | Βραχιολάκι και App

Η υγεία μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που επηρεάζονται από τον σημερινό τρόπο ζωής μας. Τι καλύτερος τρόπος όμως, για να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, έχοντας κάποιον άλλο να το κάνει για σας και στη συνέχεια να σας δείξει τα αποτελέσματα;!

Το βραχιολάκι Jawbone Up σας επιτρέπει να ζήσετε υγιεινά! Σε συνδυασμό με μια συσκευή iOS μαζί με την ειδική εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε τον ανενεργό σας χρόνο, τα βήματά σας, απόσταση, θερμίδες, ώρα και φάσεις του ύπνου σας, τις στιγμές που ξυπνάτε αλλά και την ποιότητα του ύπνου που κάνετε. Καλώς ήρθατε σε έναν υγιέστερο εαυτό σας!

140€
3. Πιεσόμετρο για iPhone & iPad

Το πιεσόμετρο της Withings, συντονίζεται με το iPhone, iPad, ή iPod Touch για να σας δώσει δυναμικές μετρήσεις της αρτηριακής σας πίεσης και του καρδιακού σας ρυθμού. Ακριβώς όπως ένας γιατρός, η οθόνη μέτρα τη διαστολική αρτηριακή πίεση, τη συστολική αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό. Συγχρονίζεται με οποιαδήποτε συσκευή iOS, παρέχοντας σε βάθος δεδομένα της υγείας σας και παρακολουθώντας την.
Συνδέεται άμεσα με το iPhone, το iPad σας, ή το iPod TouchΔιαγράμματα, υπολογισμοί και άλλες πληροφορίες για την υγείαΑπλή και άνετη λειτουργία, για όλους τους χρήστεςΜείνετε υγιείς, παρακολουθώντας την καρδιαγγειακή σας υγεία Ή απλά αν θέλετε να κάνετε ένα cool δώρο στην προχωρημένη σας γιαγιά, θα πρέπει να δώσετε 86€ για αυτό το μηχάνημα!
5. Helo TC | Ελικόπτερο

Η Griffin είναι ήδη μια γνωστή μάρκα αξεσουάρ, για τα προϊόντα της Apple, η οποία πρόσφατα αποφάσισε να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, δημιουργώντας έναν νέο, διασκεδαστικό παιχνίδι, που ονομάζεται Helo TC, όπως διαβάσαμε στο inspirationfeed.com . Το Helo TC έρχεται πλήρες με ένα διπλού κινητήρα τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο και θάλαμο διακυβέρνησης. Στο θάλαμο διακυβέρνησης συνδέεται η συσκευής σας μέσω της υποδοχής των ακουστικών και στέλνει με υπέρυθρες ακτίνες, εντολές στο ελικόπτερο. Χρησιμοποιήστε το εικονικό χειριστήριο στην οθόνη touch σας για να ελιχθεί το ελικόπτερο, ή την κλίνατ
Keywords
Τυχαία Θέματα