Ζήσε στο 100%!

16:30 15/11/2014 - Πηγή: iPop

Νιώθεις ότι όλα σου πάνε χάλια τελευταία; Μη σε παίρνει από κάτω, (και μη κατηγορείς τον ανάδρομο Ερμή, όπως η υποφαινόμενη) – δεν είσαι ο μόνος! Ήρθε η ώρα να ζήσεις τη ζωή σου στο 100% της! Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν περισσότερα από ό, τι εμείς. Άνθρωποι που είναι, φαινομενικά πάντα, καλύτεροι από εμάς. Αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότεροι που είναι σε χειρότερη κατάσταση. Διώξε τη ζήλεια, την απογοήτευση, το δράμα και την αρνητικότητα από τη ζωή σου. Μάθε να εκτιμάς

και να είσαι χαρούμενος με αυτά που, καλώς ή κακώς, έχεις! Ζήσε 100%!

Πώς θα τα καταφέρεις:Να είσαι ειλικρινείς με τον εαυτό σου.
Ακούσια πιάνεις τον εαυτό σου να συνειδητοποιεί ότι ζει μια ζωή που κάποιος άλλος θέλει για σένα και υποσυνείδητα σου επιβάλει ή κάνεις πράγματα από συνήθεια. Πρέπει να είσαι ειλικρινείς με τον εαυτό σου για να δεις τι πραγματικά χρειάζεσαι.Είναι φυσιολογικό να μη νιώθεις καλά.
Η ζωή θα σου φέρει δυσκολίες και θα σε ρίξει στα “τάρταρα”, όμως, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Όμως, στα υπόγεια είναι η θέα! Μόνο από εκεί μπορείς να εκτιμήσεις το ρετιρέ!Η αποτυχία δεν είναι επιλογή.
Ένα από τα πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους δυσαρεστημένους είναι να έχουν εμπειρίες που δεν λειτουργούν με τον τρόπο που νόμιζαν ότι θα λειτουργήσουν και έτσι να χαρακτηριστούν ως ακόμη μια αποτυχία. Το λάθος είναι που το ονομάζουμε “αποτυχία”. Πρέπει να το βλέπουμε ως μία ακόμη εμπειρία ή ως ένα μάθημα. Αν κάτι δεν λειτούργησε όπως θα θέλαμε, καλό θα ήταν να αλλάξουμε κάτι και να δοκιμάσουμε ξανά. Έτσι, απαρίθμησε σε μία λίστα όλα τα πράγματα στα οποία πιστεύεις ότι έχεις αποτύχει και όταν τη κοιτάς, πες στον εαυτό σου ότι ήταν μία ακόμη εμπειρία, καθώς και ότι μπορείς να προσπαθήσεις ξανά, κάνοντας κάτι διαφορετικό, μέχρι να βρεις το σωστό συνδυασμό.Φρόντισε τον εαυτό σου.
Είναι πολύ εύκολο όταν είσαι down να παραμελήσεις τον εαυτό σου και αυτό, πίστεψε μας, δε θα σε βοηθήσει να συνέλθεις από το τέλμα που έχεις βρεθεί.Να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που σε “γεμίζουν”.
Έχει σημασία με ποιους περνάς το χρόνο σου. “Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι”, λένε και έχουν δίκιο. Υπάρχουν άτομα γύρω σου που, χωρίς να το καταλαβαίνεις, απορροφούν την ενέργεια σου και άλλοι που σου δίνουν ενέργεια και σε τονώνουν.Φτιάξε μία playlist με τραγούδια που σου φτιάχνουν τη διάθεση.
Πώς αλλιώς θα αφήσεις στην άκρη την κατάθλιψη;Επιστροφή στην αρχική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία

The post Ζήσε στο 100%! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα