Ζευγάρι γέννησε δίδυμα με… 2 χρόνια διαφορά!

18:35 23/11/2020 - Πηγή: iPop

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα ζευγάρι γέννησε δίδυμα με 2 χρόνια διαφορά μεταξύ τους, στο Σόμερσετ της Αγγλίας! Πώς συνέβη αυτό το θαύμα;

Ο λόγος για την 33χρονη Karen και τον 35χρονο James Marks, οι οποίοι απέκτησαν αρχικά τον Cameron, το πρώτο τους παιδί, πριν από 2 χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2018.

Λίγο πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2020 ήρθε στον κόσμο και το δεύτερο παιδί τους, η Isabella. Ο Cameron και η Isabella θεωρούνται δίδυμα! Πώς γίνεται αυτό;

Τα δύο αδερφάκια συνελήφθησαν

την ίδια μέρα, διότι προέρχονται από τεχνητή γονιμοποίηση. Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς κατέψυξαν τα γονιμοποιημένα έμβρυα για να επεκτείνουν αργότερα την οικογένειά τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, αν και οποιοδήποτε υγιές μωρό θα ήταν υπέροχο για εμάς. Είναι όλος μας ο κόσμος», δήλωσε η μητέρα και συνέχισε, μιλώντας για τα παιδιά της:

Μερικές μέρες σκέφτομαι όλα τα χρόνια που προσπαθούσαμε και νιώθω ότι ονειρεύομαι, ότι δεν γίνεται να είναι αυτή η πραγματικότητά μου: Όχι απλώς να έχω ένα μωρό, αλλά δύο! Έχουμε έναν υπέροχο γιο, αλλά ποτέ δεν θέλαμε να είναι το μόνο παιδί. Θέλαμε να έχει αδερφάκι

Τα δύο αδερφάκια

Οι γονείς μάλιστα έχουν δύο ακόμα γονιμοποιημένα έμβρυα από την ίδια τεχνητή γονιμοποίηση και δεν αποκλείεται να αποφασίσουν να κάνουν κι άλλα παιδιά με τον ίδιο τρόπο.

Η Karen έκανε τεχνητή γονιμοποίηση το 2017 στο Μπρίστολ, ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και είχε εξαρχής προβλήματα γονιμότητας. Μάλιστα, η Karen απέβαλε το πρώτο τους παιδί τους απ’ την τεχνητή γονιμοποίηση.

Το ζευγάρι γέννησε δίδυμα και είναι η απόδειξη ότι δεν πρέπει να τα παρατάς στη ζωή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ζευγάρι γέννησε δίδυμα με… 2 χρόνια διαφορά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζευγάρι, … 2,zevgari, … 2