Ξέρουμε πώς να απολαύσεις το στοματικό σεξ πιο πολύ από ποτέ- Τα 5 tips που πρέπει να εφαρμόσεις

20:16 20/6/2021 - Πηγή: iPop

Πες την αλήθεια, σου αρέσει πολύ αλλά διστάζεις να το παραδεχτείς. Όμως, σίγουρα το απολαμβάνεις στο έπακρο; Ξέρουμε πώς να απολαύσεις το στοματικό σεξ πιο πολύ από ποτέ. Οι συμβουλές είναι επιβεβαιωμένες, αλλά ας μείνει μεταξύ μας.

Είναι κρίμα στις μέρες που ζούμε κάτι τόσο όμορφο και απολαυστικό να είναι θέμα ταμπού και να καθόμαστε να το συζητάμε λες και κάνουμε κάτι κακό. Το στοματικό στον άνδρα θεωρείται δεδομένο, αλλά στη γυναίκα όχι. Γιατί; Η γυναίκα δεν έχει δικαίωμα στην απόλαυση και την ευχαρίστηση; Ξέφυγε λίγο από τα στερεότυπα και νιώσε άνετα με τον σύντροφό σου, με το στοματικό και με τον οργασμό σου.

Αγαπημένη μου φίλη, όχι, δεν είναι κακό να λες ότι σου αρέσει το στοματικό σεξ, αλλά και να δείχνεις στον σύντροφό σου ότι περνάς καλά με αυτό. Μήπως ήρθε η ώρα να το ευχαριστιέσαι στο έπακρο;

Πώς να απολαύσεις το στοματικό σεξ πιο πολύ από ποτέ;

Αγάπα το σώμα σου

Όλα ξεκινούν από τη σύνδεση που έχεις με το σώμα σου, πόσο το αγαπάς, το φροντίζεις και το σέβεσαι. Το Α και το Ω για να περάσεις καλά στο σεξ και να φτάσεις σε οργασμό είναι να μην ντρέπεσαι για το ποια είσαι, για το τι νούμερο φοράς, για τα περιττά κιλά που πήρες και την κυτταρίτιδα. Ξεκίνα να αγαπάς και να νιώθεις άνετα με το σώμα σου, ώστε να μην έχεις θέμα να είσαι γυμνή μπροστά στον σύντροφό σου.

5 τρόποι να απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ και να έχεις μεγαλύτερη διέγερση ακόμα κι όταν έρχεσαι σε οργασμό στα προκαταρκτικά

Ανακάλυψε το σώμα σου

Κάποιοι το λένε σημείο G, εμείς απλά θα πούμε πως υπάρχουν κάποια σημεία που είναι πιο ευαίσθητα και χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή, γιατί μπορούν να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ευχαρίστηση. Βρες τα πρώτα μόνη σου και στη συνέχεια και με τον σύντροφό σου φυσικά.

Καθοδήγησέ τον

Δεν είναι κακό να καθοδηγείς λίγο τον σύντροφό σου εκείνη τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να δίνεις οδηγίες όπως το GPS, αλλά το να τον ενημερώνεις αν βρίσκεται σε καλό σημείο ή προς τα πού να κινηθεί μόνο καλό μπορεί να είναι.

Unsplash

Βρες τη στάση που να σε βολεύει

Την καθεμία τη βολεύει και μια άλλη στάση. Μπορεί να είναι ανάσκελα, η 69, με κανένα μαξιλάρι για βοήθεια. Βρες αυτή που να σε βολεύει περισσότερο, ώστε να νιώθεις άνετα, να βολεύεσαι με την έννοια του να κάθεσαι καλά – ή και να μην κάθεσαι απαραίτητα – και πάνω απ’ όλα να το ευχαριστιέσαι.

Δες εδώ τις καλύτερες στάσεις για να απολαύσεις το στοματικό στο έπακρο!

Ανακάλυψε άλλα είδη διέγερσης

Υπάρχουν κι άλλες ερωτογενείς ζώνες, όπως ο λαιμός, το αυτί, το στήθος, στις οποίες μπορείς να δώσεις έμφαση τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου κατά τη διάρκεια του στοματικού. Σίγουρα θα αγαπήσεις αυτόν τον συνδυασμό.

Οι “κρυφές” ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες!

Και κοίτα να το απολαύσεις και να το ευχαριστηθείς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ξέρουμε πώς να απολαύσεις το στοματικό σεξ πιο πολύ από ποτέ- Τα 5 tips που πρέπει να εφαρμόσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα