Ξέρεις ποιες είναι οι απαιτήσεις του μπάνιου σου;

08:31 17/10/2014 - Πηγή: iPop

Το μπάνιο σου είναι ένα από τους χώρους που χρειάζονται μεγάλη προσοχή και συχνό καθάρισμα. Είναι ένα από τα μέρη που τα μικρόβια καραδοκούν και εσύ δεν πρέπει να τους κάνεις τη χάρη και να τα αφήσεις ανενόχλητα. Βρήκαμε, λοιπόν, ποιες είναι οι απαιτήσεις του μπάνιου σου και σου τις παρουσιάζουμε.

Οι υδρατμοί που παραμένουν και μετατρέπονται σε υγρασία ή μούχλα: Μετά το ντους ή το μπάνιο σου, άφηνε πάντα για λίγο το παράθυρο ανοιχτό για να φύγουν οι υδρατμοί και να μην δημιουργηθεί μούχλα. Με αυτόν τον τρόπο θα αερίζεις το χώρο σου και δεν θα έχεις το άγχος για τυχόν προβλήματα.Μην αφήνεις
ποτέ υπολείμματα στη ντουζιέρα σου: Κάθε φορά μετά το μπάνιο σου καλό θα ήταν να καθαρίζεις το χώρο με ένα πάντα καθαρό σφουγγάρι με ξύδι και μετά να στεγνώνεις την επιφάνεια του ντουζ με μια βαμβακερή πετσέτα.Το μπάνιο σου πρέπει πάντα να μυρίζει όμορφα: Για να το πετύχεις βάλε λίγη σκόνη βανίλιας (αυτή που χρησιμοποιείς στη ζαχαροπλαστική!) κάτω από τη σακούλα στο καλαθάκι των αχρήστων και χρησιμοποίησε αρωματικά ξύλινα στικς.Αν έπιασε μούχλα σε κάποια σημεία: Αν έχει πιάσει μούχλα ανάμεσα στα πλακάκια ή σε άλλα σημεία ρίξε χλωρίνη ή άλλο ισχυρό καθαριστικό και τρίψε με σκληρή βούρτσα μετά από λίγο.

The post Ξέρεις ποιες είναι οι απαιτήσεις του μπάνιου σου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα