Ποια είναι τα λάθη που σου στερούν το χαμόγελο;

20:21 16/10/2014 - Πηγή: iPop

Για να μπορείς να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου και να μην πέφτεις ψυχολογικά, πρέπει να χαμογελάς. Να χαμογελάς μέσα από την ψυχή σου δυνατά και όχι ψεύτικα. Υπάρχουν, όμως, κάποια μικρά λάθη που δε σου πηγαίνουν στο μυαλό και είναι αυτά που σου στερούν το χαμόγελο. Τα βρήκαμε και σου τα αποκαλύπτουμε για να σταματήσεις να τα κάνεις και να ευτυχίσεις.

Ποιες καθημερινές συνήθειες σου στερούν το χαμόγελο;Κυνηγάς την τελειότητα: Τίποτα στη ζωή δεν είναι τέλειο και θα έπρεπε επιτέλους να το είχες καταλάβει ή έστω να το είχες αποδεχθεί. Σταμάτα, λοιπόν, να θεοποιείς τα
πράγματα και προσπάθησε να αγγίξεις το μέτρο έτσι, θα καταλάβεις την ουσία.Αγνοείς τις ανάγκες που έχεις: Έχεις τόσο ανάγκη να πετύχεις τους σκοπούς σου και τους στόχους που δεν δίνεις σημασία στον οργανισμό σου και δεν τον φροντίσεις όσο πρέπει. Είναι, λοιπόν, λογικό να αποδυναμωθείς και να χάσεις τις δυνάμεις σου.Έχεις τόσο άγχος που και να κάνεις αυτό που τελικά θες δεν μπορείς να το χαρείς: Πρέπει να κάνεις τα πάντα για να αποφύγεις το στρες. Να αλλάξεις τρόπο σκέψης και επιτέλους να απελευθερωθείς.Επενδύεις σε λάθος ανθρώπους: Ποντάρεις, δίνεις χρόνο και φυσικά συναισθήματα σε άτομα τα οποία ξέρεις ότι δεν το αξίζουν. Αυτοί βέβαια δεν αργούν να σε απογοητεύσουν και να σου στερούν το χαμόγελο.Βασίζεσαι σε άλλους: Όσο πολύ και να αγαπάς την οικογένεια σου και τους φίλους σου δεν μπορείς να βασίζεσαι πάνω τους, γιατί πάντα θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ασταθές έδαφος και δεν θα μπορείς να χαρείς τη στιγμή! Βασίσου στον εαυτό σου και τότε θα μπορείς να χαμογελάσεις!

The post Ποια είναι τα λάθη που σου στερούν το χαμόγελο; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα