Ξεκάθαρο μήνυμα Ντάισελμπλουμ: Δεν υπάρχει προθεσμία για την ελληνική αξιολόγηση

16:28 8/4/2016 - Πηγή: iPop

Την άποψη του πως «δεν υπάρχει προθεσμία για την ελληνική αξιολόγηση» εξέφρασε δημοσίως ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, την Παρασκευή εστιάζοντας στην πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ Αθήνας και των εκπροσώπων των Θεσμών.

Ο Πρόεδρος του Eurogroup προέβη στην παραδοχή πως η Ελλάδα έχει έρθει αντιμέτωπη με μια σειρά δύσκολων μέτρων και παράλληλα τόνισε πως ο ίδιος ελπίζει η «αξιολόγηση να ολοκληρωθεί σύντομα».

Παράλληλα,

ο Ντάισελμπλουμ διαβεβαίωσε πως δεν περιμένει να σημειωθεί άλλη «ελληνική κρίση» και δήλωσε πως η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι σημαντική.

Την ίδια στιγμή για μια ακόμα φορά είμαστε εν αναμονή του κουαρτέτου που έφυγε την Παρασκευή και αναμένεται να επιστρέψει ξανά μέχρι αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Παράλληλα, η ελληνική Κυβέρνηση σε κάθε ευκαιρία επιμένει πως στόχος είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης εντός του Απριλίου με στόχο να αποφευχθούν «οι συνέπειες ενός ακόμη μακρόσυρτου γύρου διαπραγματεύσεων».

Αξίζει να τονιστεί πως το Σάββατο τα ραντεβού με τους εκπροσώπους των Θεσμών συνεχίζονται και επί τάπητος θα τεθεί το ασφαλιστικό.

Το επόμενο Eurogroup είναι προγραμματισμένο για τις 22 Απριλίου.

photo:Aris Oikonomou / SOOC

The post Ξεκάθαρο μήνυμα Ντάισελμπλουμ: Δεν υπάρχει προθεσμία για την ελληνική αξιολόγηση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα