Ξέχνα την δίαιτα-Ακολούθησε αυτό το πρόγραμμα και θα δεις το βάρος σου να μειώνεται

17:00 17/1/2017 - Πηγή: iPop

Προσπαθείς να χάσεις κιλά και δεν τα καταφέρνεις; Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι όλες οι δίαιτες που κάνεις αποτυγχάνουν γιατί δεν ακολουθείς το σωστό πρόγραμμα; Άλλαξε τις συνήθειες που ακολουθούσες μέχρι σήμερα, ξέχνα τις άσκοπες δίαιτες και τις στερήσεις. Εφάρμοσε τις παρακάτω πρακτικές και θα δεις την ζυγαριά σου να κατεβαίνει.

Άλλαξε τα ποτά που πίνεις

Πρέπει να πίνεις πολλές φορές μέσα στη μέρα νερό, προκειμένου να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου και να τον κρατάς ζωντανό. Είναι πολύ σημαντικό να εντάξεις στην καθημερινότητά σου και φυσικούς χυμούς, οι οποίοι δεν περιέχουν

συντηρητικά και θα σε κρατούν ενεργό όλη μέρα.

Μάθε να βάζεις όρια στον εαυτό σου

Πρέπει να ξεχωρίζεις ποια είναι τα όριά σου και να μπορείς να βάζεις ένα μέτρο σε όσα τρως καθημερινά. Δεν χρειάζεται να στερηθείς όλα όσα σου αρέσουν, απλά πρέπει να μπορείς να σταματάς όταν πρέπει.

Να τρως πρωινό

Ποτέ μην ξεχνάς να τρως πρωινό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυναμωτικό το πρωί από ένα γεμάτο θερμίδες γεύμα που θα σε κρατήσει ζωντανό όλο το πρωί, μέχρι και το μεσημέρι. Προσπάθησε να μην το αποφεύγεις με την δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνεις να το φτιάξεις το πρωί γιατί βιάζεσαι να φύγεις για τη δουλειά. Ξύπνα ένα τέταρτο πιο νωρίς και αφιέρωσε λίγο χρόνο για να φτιάξεις έστω κάτι γρήγορο.

Κόψε 100 θερμίδες τη μέρα

Αν θες συγκεκριμένους αριθμούς για να ξέρεις πόσα να κόψεις από την διατροφή σου, σίγουρα πρέπει να κόψεις 100 θερμίδες τη μέρα. Έτσι, θα έχεις πετύχει μέσα σε μια εβδομάδα να απομακρύνεις 700 θερμίδες και να έχεις το αποτέλεσμα που χρειάζεσαι.

Φτιάξε ένα πλάνο με όλα τα γεύματα

Είναι σημαντικό να οργανώνεις το φαγητό σου και να τρως 5 γεύματα τη μέρα. Μη χάνεις κανένα γεύμα, πιστεύοντας ότι αν παραλείψεις κάποιο έτσι θα χάσεις κιλά. Να τρως μεγαλύτερες μερίδες το πρωί και το μεσημέρι και μικρότερες το βράδυ.

Να γυμνάζεσαι 3ο λεπτά τη μέρα

Δεν χρειάζονται υπερβολές. Όμως, είναι απαραίτητο να βάλεις στην καθημερινότητά σου την γυμναστική, έστω με απλές ασκήσεις στο σπίτι. Κάνε λίγο jogging το πρωί ή και λίγο ποδήλατο, αν το γυμναστήριο δεν είναι στα άμεσα σχέδιά σου.

Διάβασε επίσης:

Τρία μυστικά δίαιτας που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος επιτυχώς

The post Ξέχνα την δίαιτα-Ακολούθησε αυτό το πρόγραμμα και θα δεις το βάρος σου να μειώνεται appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα