Βρήκαμε τη συνταγή για το viral TikTok μπολ με ρύζι και σολομό που όλοι μιλάνε και την μοιραζόμαστε μαζί σου!

15:54 4/10/2021 - Πηγή: iPop

Εάν έχεις περάσει λίγο χρόνο στο TikTok τον τελευταίο καιρό, πιθανότατα έχεις συναντήσει μερικά βίντεο της Emily Mariko και ναι μιλάω για το viral TikTok μπολ με ρύζι και σολομό! Σήμερα, λοιπόν, σου έχουμε ετοιμάσει βήμα βήμα τη συνταγή με τον σολομό, ένα γεύμα που έχει συγκεντρώσει πάνω από 34 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και μπορείς να την φτιάξεις κυριολεκτικά σε 10 λεπτά!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για το TikTok
μπολ με ρύζι και σολομό:Άσπρο ρύζιΦιλέτο σολομούΣάλτσα σόγιαςSriracha σωςΜαγιονέζαΨημένα φύκιαΜισό αβοκάντο (προαιρετικά)Kimchi (προαιρετικό)

Συνταγή για κοτόπουλο με ρύζι σερβιρισμένο σε ένα πιάτο από ανανά!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Ξεφλούδισε απαλά τον σολομό και άπλωσέ τον σε ένα πιάτο.Πρόσθεσε μια μερίδα ρύζι πάνω από τον σολομό.Πρόσθεσε σάλτσα σόγιας, sriracha και μαγιονέζα από πάνω.Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί.Προαιρετικά, αλλά μπορείς να συμπληρώσεις στο μπολ σου με φέτες αβοκάντο και kimchi.Τύλιξε σε ένα ξυλάκι-γεμάτο ρύζι ένα κομμάτι ψητό φύκι και έτσι θα έχεις την τέλεια μπουκιά!

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

@emilymariko

Best lunch of the week!

original sound – Emily Mariko Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βρήκαμε τη συνταγή για το viral TikTok μπολ με ρύζι και σολομό που όλοι μιλάνε και την μοιραζόμαστε μαζί σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα