Βρέθηκε λύση την τελευταία στιγμή: Πιστώθηκαν τα χρήματα για τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ

10:29 20/12/2016 - Πηγή: iPop

Λύση τελικά βρέθηκε για τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ. Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη πιστώθηκαν τα χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την καταβολή των μισθών των εργαζομένων του οργανισμού.

Θυμίζουμε, πως οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ είχαν τονίσει πως σε περίπτωση που δεν τους είχαν καταβληθεί τα χρωστούμενα θα τραβούσαν νέο «φρένο» από την Τετάρτη.

Τονίζουμε, πως τα χρήματα για τον Οκτώβριο

έχουν ήδη πιστωθεί στον λογαριασμό του Οργανισμού και μέσα στην ημέρα αναμένεται πως θα πιστωθούν και τα υπόλοιπα έτσι ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης τόνισε:

Ήδη τα χρήματα του Οκτωβρίου έχουν μπει. Μέχρι το μεσημέρι οι μισθοί θα βρίσκονται στους λογαριασμούς των 2.300 εργαζόμενων

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνδικάτου, Δημήτρης Τσερμενίδης, τόνισε πως οι εργαζόμενοι είναι ικανοποιημένοι μετά από την εν λόγω εξέλιξη και σημείωσε πως «αν δεν υπήρχε αυτή η εξέλιξη δεν θα είχαμε άλλη λύση παρά να προχωρήσουμε σε επίσχεση» και πρόσθεσε:

Αφού λύθηκε αυτό το σημαντικό πρακτικό ζήτημα θα πρέπει σύντομα να μιλήσουμε ανοικτά και συνολικά για το μέλλον του ΟΑΣΘ

The post Βρέθηκε λύση την τελευταία στιγμή: Πιστώθηκαν τα χρήματα για τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα