Τα Χριστούγεννα μπορούν να γίνουν η αγαπημένη γιορτή του σκύλου σου

10:18 20/12/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι η αγαπημένη σου γιορτή, όμως, σίγουρα μπορεί να γίνει και του σκύλου σου εάν φυσικά το χειριστείς εσύ σωστά! Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις τόσο όσον αφορά τον στολισμό, όσο και την διατροφή του.

Ξεκινώντας απ’ τον στολισμό, ο σκύλος σου πιθανότητα να ενθουσιαστεί με το χριστουγεννιάτικο δένδρο και να θέλει να παίξει μ’όλα τα παιχνίδια και τις μπάλες. Γι’ αυτό

θα πρέπει να έχεις το νου σου ώστε να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα αλλά και να μην γυρίσεις κι εσύ μια μέρα σπίτι και βρεις το δένδρο σου… μισοφαγωμένο!

Τα καλώδια απ’ τα λαμπάκια κι οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να είναι καλά προστατευμένα γιατί προέχει η ασφάλεια του σκύλου σου!

Ιδανικά ένα δένδρο που δεν ακουμπάει στο πάτωμα, αλλά είναι τοποθετημένο σε μεγαλύτερο ύψος είναι η κατάλληλη επιλογή!

Όσον αφορά τώρα το εορταστικό τραπέζι, το ξέρεις ήδη ότι ο σκύλος σου δεν μπορεί να φάει δυστυχώς όλα όσα θα φας εσύ και οι καλεσμένοι σου.

Για να σου κάνουμε, όμως, μια μικρή επανάληψη, ο σκύλος σου δεν μπορεί να καταναλώσει ό,τι δεν θα κατανάλωνε υπό άλλες συνθήκες. Φρούτα, σοκολάτες, γλυκά, αλκοόλ είναι μόνο μερικά τρόφιμα απ’ την λίστα που δεν μπορεί να φάει ο σκύλος σου.

Παράλληλα, φρόντισε να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου για τα όσα δεν πρέπει να φάει ο σκύλος σου για να μην τον ταΐσουν εν αγνοία τους με κάτι που δεν πρέπει να φάει.

Φρόντισε τώρα που είναι Χριστούγεννα να αγοράσεις στον σκύλο σου τις αγαπημένες του λιχουδιές και να του προσφέρεις αγάπη, όπως θέλεις κι εσύ στις γιορτές!

The post Τα Χριστούγεννα μπορούν να γίνουν η αγαπημένη γιορτή του σκύλου σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα