Βλέπεις τρίχες σου παντού στο σπίτι; Δες πώς να απαλλαχθείς γρήγορα από αυτές

17:01 2/10/2021 - Πηγή: iPop

Η απώλεια των μαλλιών είναι συχνή και τις περισσότερες φορές φυσιολογική για μια γυναίκα. Τι γίνεται όμως όταν έχεις μακριά σκούρα μαλλιά και αναγκάζεσαι να βλέπεις τις τρίχες σου παντού στο σπίτι; Οι τρίχες είναι μια πραγματική πρόκληση για το καθάρισμα του σπιτιού και δύσκολα μπορείς να πεις ότι ξεμπέρδεψες. Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα.

Έτσι θα ξεφορτωθείς τις επίμονες τρίχες που βρίσκονται παντού στο σπίτι από το κατοικίδιό σου

Τρίχες στο σπίτι: Ξεφορτώσου τες γρήγορα

Ξεσκόνισε τις επιφάνειες

με βρεγμένο χαρτί

Το βρεγμένο χαρτί θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης για τις τρίχες και θα αποφύγεις να τις σκορπίσεις απλά στο χώρο ξεσκονίζοντας. Κάνε αυτό το έξτρα βήμα και ο κόπος σου θα μειωθεί στο ελάχιστο. Ταυτόχρονα, μην ξεχνάς να καθαρίζεις τις επιφάνειες από τις τρίχες τακτικά. Έτσι θα αποφύγεις να δημιουργηθούν στρώματα από τα μαλλιά σου παντού στο σπίτι.

Βούρτσισε το χαλί πριν το σκουπίσεις

Καλό θα ήταν να προμηθευτείς μια χοντρή βούρτσα που θα μπορεί να παγιδεύσει όσο το δυνατόν περισσότερες τρίχες από αυτές που βρίσκονται επάνω στο χαλί σου. Οι τρίχες είναι δύσκολο να αφαιρεθούν από τα χαλιά ακόμα και με την ηλεκτρική σκούπα. Αυτό το επιπλέον βήμα θα σου κάνει την ζωή πιο εύκολη. Ξεκίνα δίνοντας στο χαλί μια ελαφριά υγρασία μέσω ενός σπρέι νερού στο οποίο μπορείς να αναμίξεις κάποιο αιθέριο έλαιο. Αυτό θα βοηθήσει τις τρίχες να ανέβουν πιο εύκολα στην επιφάνεια. Ύστερα βούρτσισε το χαλί σου.

Καθάρισε τους καναπέδες

Αγόρασε κυλίνδρους σαν αυτούς που χρησιμοποιούμε για τις τρίχες των κατοικίδιων. Ένας άλλος τρόπος είναι να δέσεις κολλητική ταινία γύρο από το χέρι σου και να περάσεις τις επιφάνειες. Μπορείς να κάνεις το ίδιο στα μαξιλάρια και τα σεντόνια σου που σίγουρα θα φιλοξενούν αρκετές τρίχες σου.

Βούρτσισε τα μαλλιά σου συχνά

Όλοι χάνουμε περίπου εκατό τρίχες την ημέρα. Η πρόκληση είναι ότι όταν τα μαλλιά σας είναι μακριά, αυτές οι εκατό τρίχες μπορεί να μοιάζουν με μια μεγάλη χούφτα. Ένα καλό απαλό βούρτσισμα θα μαζέψει τα μαλλιά που έχουν ήδη σπάσει και δεν έχουν ακόμα απομακρυνθεί από τα υπόλοιπα. Έτσι, θα γλιτώσετε αρκετές από τις τρίχες που θα βλέπατε στην συνέχεια κάτω.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βλέπεις τρίχες σου παντού στο σπίτι; Δες πώς να απαλλαχθείς γρήγορα από αυτές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα