Τα κρυφά νοήματα πίσω από εμβληματικά outfits της βασιλικής οικογένειας

14:45 2/10/2021 - Πηγή: iPop

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, η Kate Midleton, η Meghan Merkle και φυσικά η πριγκίπισσα Diana, λάτρευαν και λατρεύουν να κάνουν κρυφές δηλώσεις με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που διαλέγουν ακόμα και εάν αυτές δεν είναι εμφανείς στο κοινό. Ναι καλά κατάλαβες, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν διαλέγουν τυχαία τα outfit τους αφού πολλές φορές μέσα από την επιλογή τους θέλουν να περάσουν ένα, άλλες φορές πιο φανερό και άλλες πιο υπόγειο, μήνυμα.

Αυτά είναι τα πιο ακριβά νυφικά των celebrities όλων των εποχών

Το νόημα πίσω από διάσημα outfits
της βασιλικής οικογένειας

Το φόρεμα εκδίκησης της Diana

Την ημέρα που ο πρίγκιπας Κάρολος παραδέχτηκε την απιστία του σε τηλεοπτική συνέντευξη, η πριγκίπισσα Diana έκανε την δική της δήλωση εκδίκησης χωρίς να πει λέξη. Σε δημόσια εμφάνισή της φόρεσε αυτό το αρκετά sexy φόρεμα δια χειρός Christina Stambolian σπάζοντας κάθε πρωτόκολλο. Η εκθαμβωτική πριγκίπισσα πήρε σίγουρα την εκδίκησή της.

Getty Images

Το μπλε φόρεμα της Kate για να παρουσιάσει τον πρίγκιπα George

Το μπλε πουά φόρεμα που φόρεσε η Kate όταν παρουσίασε τον νεογέννητο George στον κόσμο, απέτινε γλυκό φόρο τιμής στην αείμνηστη πριγκίπισσα Diana. To συγκεκριμένο φόρεμα ήταν παρόμοιο με αυτό που φορούσε η Diana όταν έφυγε από το νοσοκομείο με τον πρίγκιπα William 30 χρόνια νωρίτερα.

Getty Images

Το γαμήλιο πέπλο της Meghan Markle

Το απλό αλλά κομψό νυφικό της Meghan αντισταθμίστηκε από ένα εντυπωσιακό πέπλο, διακοσμημένο με λεπτό κέντημα στις άκρες. Ένα tweet από το παλάτι του Kensington έκανε γνωστό ότι η Meghan είχε ζητήσει να συμμετάσχουν και οι 53 χώρες της Κοινοπολιτείας στο ταξίδι της καθ ‘όλη τη διάρκεια της τελετής. Έτσι, ο σχεδιαστής Waight Keller δημιούργησε το εντυπωσιακό πέπλο που αναδεικνύει τη ξεχωριστή χλωρίδα κάθε χώρας της Κοινοπολιτείας.

Getty Images

Γαμήλια ανθοδέσμη της Meghan Markle

Σε ένα αφιέρωμα στη Diana, το μπουκέτο της Meghan ήταν γεμάτο λουλούδια με προσωπική σημασία για το ζευγάρι. Σύμφωνα με δήλωση του παλατιού, ο πρίγκιπας Harry επέλεξε πολλά λουλούδια από τον ιδιωτικό τους κήπο στο παλάτι του Kensington με πιο αξιοσημείωτα τα Forget-Me-Nots, τα οποία ήταν το αγαπημένο λουλούδι της Diana.

Getty Images

Το (ξαναφορεμένο) μπλε φόρεμα της Meghan Markle

Όλοι φοράμε τα ίδια ρούχα ξανά και ξανά. Γιατί όχι και οι πριγκίπισσες; Στην πραγματικότητα, μερικές φορές το κάνουν! Κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας στη Νέα Ζηλανδία, η Meghan φορούσε ένα μίντι ναυτικό φόρεμα που έκρυβε μια ρομαντική ιστορία για το ζευγάρι. Ήταν το ίδιο φόρεμα που φόρεσε στην πρώτη της δημόσια έξοδο με τον πρίγκιπα Harry.

Getty Images

Οι τσάντες – διάσπασης προσοχής – της Diana

Ως μια από τις πιο φωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο, η Diana έμαθε πώς να προστατεύεται από φωτογραφίες του Τύπου που προσπαθούσαν να την χειραγωγήσουν. Κάθε φορά που έβγαινε από το αυτοκίνητο με ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ έβαζε την τσάντα κοντά στο στήθος της. Έξυπνο!

Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα κρυφά νοήματα πίσω από εμβληματικά outfits της βασιλικής οικογένειας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τα κρυφά νοήματα πίσω από εμβληματικά outfits της βασιλικής οικογένειας,