Η ταπετσαρία στο μπάνιο είναι το απόλυτο design trend – Δες πώς μπορείς να υιοθετήσεις την νέα πολύχρωμη τάση

12:33 2/10/2021 - Πηγή: iPop

Η ταπετσαρία είναι η νέα τάση στην διακόσμηση του μπάνιου που σίγουρα θα λατρέψεις. Όλα αυτά τα prints και τα σχέδια θα σε εντυπωσιάσουν και σίγουρα μετά από αυτές τις εικόνες θα θελήσεις να ανανεώσεις το μπάνιο σου με αυτό το design terand. Ωστόσο η ταπετσαρία στο μπάνιο κρύβει και κάποιες παγίδες αφού είναι πιθανό να συγκεντρώνεται υγρασία κάτω από αυτήν δημιουργώντας μούχλα στους τοίχους του μπάνιου σου. Ακολουθώντας όμως αυτά τα βήματα θα δεις πώς μπορείς να βάλεις

και εσύ ταπετσαρία στο μπάνιο σου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μία ταπετσαρία είναι ικανή να “δώσει” ζωή στον χώρο

Tαπετσαρία στο μπάνιο: Πώς να υιοθετήσεις την νέα πολύχρωμη τάση

Διάλεξε το σωστό είδος ταπετσαρίας

Η ταπετσαρία βινυλίου είναι μια πολύ καλή επιλογή γιατί είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στην υγρασία. Λόγω της αντοχής της έχει γίνει πολύ δημοφιλής τον τελευταίο καιρό με τις αναζητήσεις “ταπετσαρία βινυλίου” να έχουν αυξηθεί στις 14.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tapetujemy.pl (@tapetujemy.pl)

Προετοίμασε σωστά τον τοίχο σου

Μπορείς να αγοράσεις αστάρι για να προετοιμάσεις τον τοίχο σου πριν την εφαρμογή της κόλλας. Αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας λείας επιφάνειας για να κολλήσει η ταπετσαρία, ενώ θα εμποδίσει τον τοίχο να απορροφήσει την κόλα. Βεβαιώσου ότι αγοράζεις επίσης κόλα ανθεκτική στη μούχλα, η οποία θα σε βοηθήσει να μειώσεις τις πιθανότητες να καταστρέψεις τους τοίχους και την υγεία σου.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Crawford | Omaha Realtor (@caracrawford.co)

Μείωσε την υγρασία του μπάνιου

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα ανοίγοντας ένα παράθυρο, χρησιμοποιώντας έναν ανεμιστήρα μπάνιου υψηλής ισχύος ή απλά αφήνοντας την πόρτα μισάνοιχτη.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allison Elefante (@rubyandpeachphoto)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η ταπετσαρία στο μπάνιο είναι το απόλυτο design trend – Δες πώς μπορείς να υιοθετήσεις την νέα πολύχρωμη τάση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα