Βήμα πίσω «για τους ταραξίες» δεν κάνει ο Φρ. Ολάντ

12:57 17/5/2016 - Πηγή: iPop

Διατεθειμένος να μείνει αμετακίνητος κατά των «ταραξιών» όπως τους χαρακτήρισε δείχνει ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Χαρακτηριστικά ο Γάλλος Πρόεδρος δήλωσε:

Δεν θα υπαναχωρήσω όσον αφορά τη μεταρρύθμιση για την εργασία, η μάχη κατά της ανεργίας δεν έχει κερδηθεί

«Δεν θα υπαναχωρήσω, γιατί υπήρξαν πάρα πολλές κυβερνήσεις που υπαναχώρησαν» δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 και τόνισε:

«Ο

νόμος αυτός θα περάσει, γιατί συζητήθηκε, τέθηκε υπό επεξεργασία, διορθώθηκε, τροποποιήθηκε» ενώ επίσης διαβεβαίωσε πως «στο εξής ο νόμος) έχει την υποστήριξη των μεταρρυθμιστικών συνδικάτων και μιας πλειοψηφίας των σοσιαλιστών βουλευτών».

Παράλληλα ο Φρανσουά Ολάντ σημείωσε: «Η μάχη θα κερδηθεί μόνο όταν έχουμε, κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών, συνεχή μείωση της ανεργίας. Χρειάζεται χρόνος ώστε οι συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις να τεθούν σε ισχύ» και πρόσθεσε:

Προσπαθώ να κάνω αυτό που μια χώρα πρέπει να περιμένει από έναν αρχηγό κράτους. Αυτό σημαίνει μεταρρυθμίσεις, ακόμη κι αν είναι δύσκολες ακόμα κι αν δεν είναι δημοφιλείς. Προτιμώ οι πολίτες να κρατήσουν για μένα την εικόνα ενός προέδρου που έκανε μεταρρυθμίσεις, ακόμη και μη αρεστές, παρά ενός προέδρου που δεν έκανε τίποτα

photo:Aris Oikonomou / SOOC

The post Βήμα πίσω «για τους ταραξίες» δεν κάνει ο Φρ. Ολάντ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα