Βελτίωσε τη σεξουαλική σου ζωή, απογειώνοντας τον οργασμό σου με 8 απλά tips!

14:42 20/9/2020 - Πηγή: iPop

Η σεξουαλική σου ζωή με το σύντροφό σου είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στη σχέση σου, και αυτό γιατί είναι η πιο κοντινή απόσταση στην οποία μπορεί να βρεθείς ποτέ με άνθρωπο! Η σεξουαλική σου ζωή δίνει στη σχέση σου υγεία και γι’ αυτό έχω 8 tips για να την κάνεις ακόμα καλύτερη.

8 tips για καλύτερη σεξουαλική ζωή

Ο οργασμός είναι μια φυσική και συναισθηματική αίσθηση που προκαλείται από μια σειρά ρυθμικών συσπάσεων των μυών του πυελικού εδάφους, του ανδρικού μορίου, του κόλπου και μερικές φορές και της μήτρας. Ο οργασμός ακολουθεί συνήθως μια συσσώρευση μυϊκής έντασης και μια αύξηση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα, δημιουργώντας ένα συναίσθημα σεξουαλικού ενθουσιασμού.

Υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ της εμπειρίας του οργασμού στους άνδρες και στις γυναίκες. Οι άνδρες γενικά επιτυγχάνουν τον οργασμό ευκολότερα από τις γυναίκες, εν μέρει λόγω της ανατομίας. Περίπου το ένα τρίτο των γυναικών μόνο έχουν τακτικά οργασμό κατά τη σεξουαλική επαφή – οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται επίσης άμεση διέγερση της κλειτορίδας. Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν προβλήματα να φτάσουν στον οργασμό, επειδή ο ανδρικός οργασμός και η εκσπερμάτωση είναι βιολογικά ενσωματωμένος στον κύκλο της σεξουαλικής απόκρισης των ανδρών, σύμφωνα με τη Cynthia Lief Ruberg.

Getty Images

Η σεξουαλική σου ζωή μπορεί να γίνει καλύτερη και αυτό με το να έχεις καλύτερο οργασμό. Ήρθε η ώρα να δούμε πως μπορείς να το καταφέρεις!

Αναπνοή.
Επικεντρώσου στην αναπνοή σου. Πολλοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι, εάν αλλάζουν το ρυθμό αναπνοής τους από αργό και βαθύ σε σύντομο και γρήγορο, αυξάνει τη σεξουαλική διέγερση και μπορεί να βοηθήσει στην πρόκληση οργασμού.Έλα σε επαφή με το σώμα σου!
Μερικές γυναίκες δεν έρχονται σε οργασμό επειδή δεν γνωρίζουν τι τους ενθουσιάζει σεξουαλικά. Όταν έρχεσαι σε επαφή με το ταίρι σου, δώσε προσοχή στο είδος της αφής που σου δίνει τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Στη συνέχεια, πες ή δείξε στον σύντροφό σου τι σου αρέσει – και τι δεν σου αρέσει.Αγάπησε το σώμα σου.
Αν δεν αγαπάς το σώμα σου είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής να σκέφτεσαι πως φαίνεται στον σύντροφό σου. Αυτό ωστόσο μόνο κακό μπορεί να κάνει και σε σένα και στη σεξουαλική σας ζωή καθώς όσο περισσότερο σκέφτεσαι τόσο πιο δύσκολο είναι να φτάσεις στην κορύφωση.Sex toys!
Ήρθε η ώρα να σταματήσουν να αποτελούν taboo. Τα παιχνίδια μπορούν να βοήθησουν μία γυναίκα που δεν έρχεται συχνά σε οργασμό να φτάσει στην κορύφωση πιο εύκολα. Ταυτόχρονα μεγαλώνοντας η κορύφωση για τις γυναίκες γίνεται πιο δύσκολη καθώς τα επίπεδα ορμονών πέφτουν και χάνουν την αίσθηση.Άσκηση των κολπικών μυών.
Η άσκηση των μυών που περιβάλλουν τον κόλπο – η συμπίεση ή η σύσπασή τους – βοηθά στη μεταφορά αίματος στην πυελική περιοχή και στη δημιουργία διέγερσης. Οι γυναίκες που είναι σε θέση να σφίξουν και να χαλαρώσουν αυτούς τους μυς των εφηβικών κυττάρων μπορούν επίσης να αυξήσουν την ευχαρίστηση του συντρόφου τους και να τον βοηθήσουν στον οργασμό.Δοκίμασε διαφορετικές στάσεις.
Μερικές φορές, το να σπάσεις τη συνηθισμένη σου ρουτίνα αυξάνει την ευχαρίστησή σου και οδηγεί σε καλύτερους οργασμούς. Μία από τις καλύτερες θέσεις για μια γυναίκα είναι να είναι στην κορυφή. Το να είσαι στην κορυφή επιτρέπει σε μια γυναίκα να ελέγχει το σεξ και να μεγιστοποιεί τη διέγερσή της. Ωστόσο πρέπει να δεις τι λειτουργεί καλύτερα και για σένα.Δείτε μία αισθησιακή ταινία.
Ρομαντικές σκηνές ή φαντασιώσεις μπορούν να σε βάλουν σε μία ερωτική διάθεση όπως και τον σύντροφό σου, κάνοντας το σεξ πιο ευχάριστο. «Μερικές γυναίκες διεγείρονται διαβάζοντας ρομαντικά μυθιστορήματα», λέει η Ruberg. Οι άνδρες μπορεί να χρειάζονται περισσότερη οπτική διέγερση, όπως μια σκηνή σεξ σε μια ταινία ενώ οι γυναίκες λειτουργούν καλύτερα με τη φαντασία.Κρέμα το κεφάλι σου στην άκρη του κρεβατιού.
Ορισμένες γυναίκες διαπιστώνουν ότι, αν κρεμάσουν το κεφάλι τους στο πλάι του κρεβατιού έτσι ώστε το αίμα να φτάσει στον εγκέφαλό τους, αυξάνει τη διέγερσή τους και προκαλεί έναν καλύτερο γυναικείο οργασμό. Επίσης, μερικές φορές οι γυναίκες προσπαθούν πολύ σκληρά για να έχουν οργασμούς και «αυτή η θέση θα αποσπά την προσοχή και έτσι μπορεί να οδηγήσει τη γυναίκα σε οργασμό».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ο καλύτερος οργασμός πάει πακέτο μ’ ένα ζευγάρι κάλτσες!

Photo: Pixabay

Το άρθρο Βελτίωσε τη σεξουαλική σου ζωή, απογειώνοντας τον οργασμό σου με 8 απλά tips! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop