Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η εξομολόγηση για τον καρκίνο που συγκινεί

17:44 2/2/2020 - Πηγή: iPop

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο αγαπημένος μας “Λευτέρης” από το Καφέ της Χαράς, έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας το θέμα υγείας του που τον έχει ταλαιπΟ Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο αγαπημένος μας “Λευτέρης” από το Καφέ της Χαράς, έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας το θέμα υγείας του που τον έχει ταλαιπωρήσει. ωρήσει. 

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην άγνωστη μάχη με τον καρκίνο που έχει δώσει όχι μία, αλλά δύο φορές, καθώς και για την στάση της γυναίκας του απέναντι στο ζήτημα. Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Χάι πως ήταν πολύ ψύχραιμος, αν και διαγνώστηκε ξαφνικά με καρκίνο στο έντερο, χωρίς να το περιμένει.

Ευτυχώς στάθηκα όρθιος και τις δυο φορές. Από πολύ πόνο αρχικά πήγα στον γιατρό, όπου διαγνώστηκα την πρώτη φορά με καρκίνο στο έντερο 

Όπως δήλωσε ο ίδιος, στο πλευρό του στάθηκε η σύζυγός του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη. Μπορεί τότε να ήταν στην αρχή της γνωριμίας τους, όμως η σύντροφός του ήταν εκεί, δίπλα του, δείχνοντάς του αγάπη, αφοσίωση και δίνοντάς του δύναμη και ελπίδα για τη συνέχεια, προκειμένου να βγει νικητής από αυτή τη μάχη, πράγμα και που έγινε.

Ήμουν πολύ ψύχραιμος, το πέρασα σαν να μην συνέβη τίποτε γιατί με στήριξε πολύ η γυναίκα μου και μάλιστα, τότε είχαμε μόλις πρωτογνωριστεί. Εκείνη, όμως στάθηκε δίπλα μου και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο 

Ο “Λευτέρης Πουλόπουλος” κατάφερε να νικήσει τη μάχη με τον καρκίνο και σήμερα είναι υγιέστατος, ακολουθώντας παράλληλα έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ο ίδιος, μάλιστα, τόνισε πως μπήκε το περπάτημα στη ζωή του και πως περπατάει καθημερινά πλέον.

Σε πόσα επεισόδια του Καφέ της Χαράς θα δούμε τη Ρένια Λουιζίδου; 

Διάβασε ακόμα:

Η επιστροφή στο Καφέ της Χαράς που όλοι περιμένουμε!

Photo: Instagram/ tokafetisharas

Το άρθρο Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η εξομολόγηση για τον καρκίνο που συγκινεί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα