Βάλε τέλος στα «bad hair days»: 5 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις ένα μαντήλι στα μαλλιά σου

12:33 26/6/2022 - Πηγή: iPop

Όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει ραγδαία, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλεις να πιάσεις το πιστολάκι στα χέρια σου για να φτιάξεις τα μαλλιά σου, επομένως χρειάζεσαι ένα χτένισμα εύκολο, γρήγορο και βολικό. Σε αυτό έρχεται να σε σώσει το μαντήλι μαλλιών. Τα μαντήλια έχουν έναν ρετρό αέρα. Πρόκειται για ένα από αυτά τα αξεσουάρ που αρκούν για να δώσουν χαρακτήρα σε ένα look, ενώ σε συνδυασμό με το δέσιμο των μαλλιών το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό. Επιπλέον, μπορούν να σε προστατεύσουν (σε μικρό βαθμό) από τον ήλιο, αλλά και να σε σώσουν εκείνες τις μέρες που τα μαλλιά σου δεν συνεργάζονται

και πετάνε προς κάθε κατεύθυνση. Η επιλογή του σωστού μαντηλιού παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμφάνισή σου, προσθέτοντας την ιδανική χρωματιστή πινελιά. Ταιριάζει με όλα τα outfit, από το πρωί έως το βράδυ, ακόμα και με το αγαπημένο σου βραδινό φόρεμα, δημιουργώντας ένα ανάλαφρο στιλάτο και καλοκαιρινό look.

Πώς να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον αέρα

5 εύκολοι και δημιουργικοί τρόποι για να φορέσεις ένα μαντήλι μαλλιώνΣε στυλ κορδέλαςUnsplash

Τα μαντήλια είναι ένα διασκεδαστικά αξεσουάρ που δεν απαιτούν πολύ styling, ειδικά όταν φοριούνται ως κορδέλα στο κεφάλι. Θα νιώσεις πολύ ανανεωμένη όταν το καθημερινό σου χτένισμα αναβαθμιστεί με ένα παιχνιδιάρικο χρώμα.

Αυτή η θεραπεία με ζεστό λάδι θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σου και μπορείς να την κάνεις μόνη σου στο σπίτι

Σε στυλ μπαντάναςPexels

Η μπαντάνα είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους για να διαμορφώσεις ένα vintage μεταξωτό μαντήλι.

Πώς θα το καταφέρεις: Δίπλωσε το μαντήλι μαλλιών διαγώνια για να κάνεις ένα τρίγωνο. Κράτα τις γωνίες και πέρνα το απαλά γύρω από το κεφάλι σου με το τρίγωνο να στοχεύει προς τα κάτω. Τέλος, δέσε το μαντήλι στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Σε στυλ «babushka»Pexels

Είτε θέλεις να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον άνεμο είτε απλά θέλεις να προσθέσεις λίγη γοητεία του Hollywood στη ζωή σου, το μαντήλι σε στυλ babushka είναι ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρεις.

Πώς θα το καταφέρεις: Δίπλωσε το μαντήλι σου στη μέση τραβώντας τη μια γωνία πάνω από την άλλη, εφάρμοσέ το πάνω από το κεφάλι σου και ύστερα δέσ’ το κάτω από το πηγούνι σου.

Σε στυλ πλεξούδαςPexels

Το μαντήλι είναι ένα τέλειο αξεσουάρ, είτε σου αρέσουν οι χαμηλές είτε οι ψηλές αλογοουρές.

Πώς θα το καταφέρεις: Πιάσε τα μαλλιά σου αλογοουρά και τύλιξε το μαντήλι σε φιόγκο ή κόμπο χαμηλά. Εάν αγχώνεσαι ότι μπορεί να χάσεις το μεταξωτό σου μαντήλι, πριν κάνεις τον κόμπο, πέρασε το μαντήλι από ένα απλό λαστιχάκι μαλλιών, έτσι θα έχεις έξτρα σταθερότητα.

Σε στυλ τουρμπάνιPexels

Παρόμοια με την μπαντάνα, το να δένεις το μαντήλι σου σαν τουρμπάνι σου επιτρέπει να καλύπτεις το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού.

Τα rollers είναι πάλι στην μόδα! Πώς να αποκτήσεις το ονειρεμένο σπάσιμο στα μαλλιά σου που πάντα ζήλευες

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βάλε τέλος στα «bad hair days»: 5 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις ένα μαντήλι στα μαλλιά σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βάλε,vale