Βάλε πρώτος από τώρα το iOS 13! Δες πώς

15:42 26/6/2019 - Πηγή: iPop

Και ποιος δεν ανυπομονεί να έρθει ο Σεπτέμβριος και να γίνει επιτέλους διαθέσιμο το νέο λογισμικό της Apple, το οποίο θα φέρει μια σειρά από αλλαγές στις συσκευές μας; Πριν την επίσημη κυκλοφορία, όμως, η Apple κυκλοφόρησε -όπως συνηθίζεται- την beta εκδοχή. Λοιπόν, πώς βάζεις το iOS 13 beta για να είσαι απ’ τους πρώτους που θα απολαύσουν τα νέα χαρακτηριστικά;

H

Apple κυκλοφόρησε την πρώτη public beta version για τα επερχόμενα iOS 13 και iPadOS 13, για να μπορέσουν ακόμα και μη προγραμματιστές να κάνουν τεστ στα λογισμικά.

Η πρώτη public beta του iOS 13 αντιστοιχεί στην δεύτερη developer beta που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα. Αρχικά, η εταιρεία είχε πει πως οι public beta εκδόσεις θα ερχόντουσαν τον Ιούλιο, αλλά τελικά ο προγραμματισμός άλλαξε και ήρθαν νωρίτερα.

Οι beta testers θα πρέπει να έχουν κάνει εγγραφή στο beta testing πρόγραμμα της Apple για να μπορέσουν να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους σε iOS 13 beta μέσω OTA και εφόσον έχουν το κατάλληλο προφίλ στην iOS συσκευή τους.

Τι γίνεται, όμως, με όσους δεν έχουν κάνει εγγραφή και θέλουν το iOS 13;

Σ’ αυτή την περίπτωση μπορείς απλά να μπεις και να κάνεις εγγραφή σήμερα στο Apple beta testing website, κάτι το οποίο θα σου δώσει πρόσβαση στις iOS, iPadOS, macOS, και tvOS betas.

Δεν θα πρέπει να ξεχάσεις, πριν κάνεις την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού, να προχωρήσεις σε iTunes backup ή iCloud backup για να μην χάσεις κανένα αρχείο σου.

Εννοείται πως είναι καλύτερα, εάν έχεις δεύτερη συσκευή, να μην δοκιμάσεις την beta έκδοση του iOS 13 στην κύρια συσκευή σου, διότι σίγουρα περιλαμβάνει μια σειρά από bugs, τα οποία θα λυθούν με το επίσημο λανσάρισμα.

Το άρθρο Βάλε πρώτος από τώρα το iOS 13! Δες πώς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα