«Χρυσή» η Άννα Κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

14:56 26/6/2019 - Πηγή: iPop

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στην Άννα Κορακάκη, η οποία για ακόμη μια φορά ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου με την αξία της!

Ένα χρυσό μετάλλιο στην Άννα Κορακάκη στο αεροβόλο πιστόλι 25μ., ένα ακόμη χρυσό προστέθηκε στη συλλογή της και έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει!

Η Ελληνίδα αθλήτρια διαγωνιζόταν στο πλαίσιο των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μινσκ. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, κατάφερε να επικρατήσει σε μπαράζ της Ελβετίδας Χάιντι Ντίτχελμ Γκέρμπερ και να πάρει την πρώτη θέση και το δεύτερο μετάλλιο της στη φετινή

διοργάνωση, μετά το αργυρό στο αεροβόλο πιστόλι 10μ.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ντίτελμ Γκέμπερ από την Ελβετία και το χάλκινο η Βουλγάρα Αντοανέτα Μπόνεβα.

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για το δεύτερο μετάλλιο μέσα σε λίγες ημέρες, το οποίο κατακτά η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης που θεωρείται από τις κορυφαίες στον κόσμο. Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 10 μ. αεροβόλο πιστόλι των γυναικών, στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μινσκ.

Αναφορικά με αυτό το μετάλλιο, η Άννα Κορακάκη είχε ευχαριστήσει -όπως κάνει κάθε φορά-  το πατέρα και προπονητή της, Τάσο Κορακάκη, «που με «σώζει» στις πιο κρίσιμες στιγμές και χάρη σ’εκείνον καταφέρνω αυτό που φαντάζει ακατόρθωτο ακόμα και σε πολύ δύσκολες αγωνιστικά μέρες όπως η σημερινή», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Τα καταφέραμε!!! Ασημένιο μετάλλιο σήμερα για την Ελλάδα στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μινσκ!!! Πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Τάσο Κορακάκη που με "σώζει" στις πιο κρίσιμες στιγμές και χάρη σ'εκείνον καταφέρνω αυτό που φαντάζει ακατόρθωτο ακόμα και σε πολύ δύσκολες αγωνιστικά μέρες όπως η σημερινή. Ευχαριστώ επίσης τους χορηγούς μου @stoiximan.gr, "Alpha Bank" & "Σουρωτή" που με επαγγελματισμό και ενδιαφέρον βρίσκονται διαρκώς δίπλα μου, καθώς και όοολους εσάς για την υποστήριξη και τα γεμάτα αγάπη μηνύματά σας! Καληνύχτα από Λευκορωσία! #silvermedal #hellasteam #HellenicOlympic #europeangames #podium #friends #minsk2019 #alphabank #souroti #iroesgr #stoiximangr #GreatInJapan #shootingsport #brightyear #brightyou @minsk2019by

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on Jun 23, 2019 at 10:23am PDT

Και τώρα πήρε το χρυσό και μας έκανε όλους ξανά, για ακόμη μια φορά, περήφανους!

Το άρθρο «Χρυσή» η Άννα Κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα