Πόπη, Μαίρη και Μαρία ποιο είναι το πιο κουλό δημοσίευμα που έχετε διαβάσει για εσάς;

12:06 26/6/2019 - Πηγή: iPop

Τα ψευδή δημοσιεύματα για διάσημους πάνε κι έρχονται… και μερικά είναι λιγότερο ή περισσότερο τραγικά. Μα για πες μου πώς θα ένιωθες εσύ αν έβλεπες σε πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού πως παντρεύεσαι ενώ δεν ισχύει;

Και το τρομερό είναι πως τα ψευδή δημοσιεύματα για διάσημους διαδίδονται πιο γρήγορα κι από τα κουτσομπολιά της γιαγιάς στη γειτονιά. Έχουμε διαβάσει από πιο «light» δημοσιεύματα για χωρισμούς, επανασυνδέσεις κοκ αλλά και για τραγικά για βία, για φωνές και κλάματα, για κυνηγητά σε δρόμους.

Και μιλάμε πάντα για την

προσωπική ζωή γιατί αυτή «πουλάει», αυτή θέλει να διαβάσει ο κόσμος ή απλά αυτή του «σερβίρουν» κι εμείς απλά την καταναλώνουμε. Τι σε νοιάζει αγαπητέ αν χώρισε ή αν τα ξαναβρήκε ή αν θα μείνουν μαζί…. Και η πιο θλιβερή ερώτηση: «πότε θα κάνετε παιδί;», «θα κάνετε παιδί;», «σε αγχώνει η σκέψη ενός παιδιού;».

Μήπως λιγάκι το παρακάνουμε;;;

Αυτά φυσικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αλλά συμβαίνουν παντού. Είδες το video με τη Mila Kunis και τον Ashton Kutcher που έδωσαν την πιο επική απάντηση σε ένα περιοδικό γι’ αυτά τα ψευδή δημοσιεύματα; Το περιοδικό έγραφε πως το ζευγάρι χωρίζει επειδή η Mila «πνίγεται». Το σενάριο συνεχίζεται και θέλει τη Mila Kunis να παίρνει τα παιδιά και τον Ashton να έχει ένα σκοτεινό μυστικό.

Πόση φαντασία; Αρκετή. Αλλά το ζευγάρι τους απάντησε με τον καλύτερο τρόπο. Και ποιος είναι αυτός; Το χιούμορ.

Δες το video:

View this post on Instagram

I guess it’s over @intouchweekly have fun selling magazines this week. Maybe next week my wife will be having twins. For the third time. But who’s counting.

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on Jun 19, 2019 at 6:52pm PDT

Και πώς αντιδρούν οι δικοί μας celebrities στην Ελλάδα;

Όπως είπαμε αυτή η «κιτρινιά» είναι παγκόσμιο φαινόμενο και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μείνει στην απ’ έξω. Πολλά έχουν γραφτεί κι έχουν ειπωθεί που δεν ισχύουν και δυστυχώς θα συνεχίσουν να γράφονται.

Εγώ αναρωτιέμαι: Ένας συνάδελφος θα ξυπνήσει το πρωί, θα πιάσει βάρδια και θα πει «χμμμ… τι ιστορία θα σκαρφιστούμε σήμερα»; Χωρίς να τον ενδιαφέρει ότι οι ιστορίες αυτές αφορούν πραγματικά πρόσωπα, ότι τις διαβάζουν, ότι τις διαβάζει η οικογένειά τους, ενδεχομένως τα παιδιά τους και όλη η Ελλάδα.

Πολύ σοβαρά το πήρα, όμως, πάλι… Πώς αντιδρούν, λοιπόν, οι διάσημοι σε αυτά τα δημοσιεύματα;;

Μαρία Ηλιάκη, Μαίρη Συνατσάκη και Πόπη Τσαπανίδου μας απάντησαν!

Ποιο περιστατικό θυμήθηκε η Μαρία Ηλιάκη; Όπως είπε η ίδια στο iPop.gr, είχε διαβάσει πως είχε πετάξει τα πράγματα στον τότε σύντροφό της έξω απ’ το σπίτι και μάλιστα στην Κηφισιά. «Μόνο που εγώ δεν έχω μείνει ποτέ στην ζωή μου στην Κηφισιά γιατί μια ζωή έμενα νότια», είπε η Μαρία που το αντιμετώπισε με χιούμορ.

«Δεν έχει γραφτεί ποτέ κάτι προσβλητικό να με κάνει να νευριάσω και να πάρω τηλέφωνο τον δικηγόρο», είπε χαρακτηριστικά κι απλά ευχόμαστε να μη συμβεί. Αλλά δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά…

Και η Μαίρη Συνατσάκη είχε μια ιστορία να μας πει (μια απ’ τις πολλές)! Τι διάβασε η Μαίρη και πώς αντέδρασε;

Πριν αρκετά χρόνια, όταν ήμασταν ακόμη με το Μύρωνα, είχε βγει δημοσίευμα σε γνωστή Κυριακάτικη εφημερίδα ότι παντρευόμαστε, αλλά φυσικά δεν ήταν τόσο απλό. Το δημοσίευμα έγραφε ότι είχαμε ήδη στείλει τις προσκλήσεις σε ηλεκτρονική μορφή μιας και ήμασταν άνθρωποι της «τεχνολογίας», ότι μας είδαν σε γνωστό κατάστημα να αγοράζουμε έπιπλα , ακόμη κι ότι υπάρχει το sms που στείλαμε στους κοντινούς μας ανθρώπους, για το λεγόμενο «save the date» της ημερομηνίας του γάμου!

Φυσικά, όπως είπε, δεν υπήρχε τίποτα απολύτως πραγματικό σε αυτό το κείμενο. Υπήρχε πολύς καπνός χωρίς καθόλου φωτιά, «επομένως δε μπορούσαμε παρά να γελάσουμε». Κι επειδή είναι η Mairiboo που όλα προτιμά να τα βλέπει πιο χαλαρά και να τα trollαρει όσο μπορεί… έφτιαξε όντως ένα τέτοιο προσκλητήριο.

Παρ’ όλα αυτά φτιάξαμε ένα εντελώς χαζό, troll προσκλητήριο σε ηλεκτρονική μορφή και το στείλαμε στους κολλητούς μας παρέα με το δημοσίευμα! Κάναμε πλάκα με αυτό , αφού δεν είχε νόημα να κάνουμε κάτι άλλο!

Για το τέλος αφήσαμε την Πόπη, για την οποία επίσης έχουν γραφτεί τα χίλια μύρια… Απ’  το γεγονός ότι πηγαίνει σε κανάλια όπως είπε που δεν σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο γιατί δεν την πήραν ποτέ τηλέφωνο και άλλα πολλά…

Και όσον αφορά την προσωπική της ζωή; «Έχω διαβάσει το όνομα του άντρα μου, του πατέρα των παιδιών μου ενώ ήταν εντελώς διαφορετικό. Έχω διαβάσει επίσης, μια εντελώς διαφορετική αιτία θανάτου», είπε η Πόπη ενώ παραδέχτηκε πως για τη σχέση της δεν έχει διαβάσει κάτι συγκεκριμένο!

Τι να κάνεις; Αυτά θα γράφονται και θα συνεχίσουν να γράφονται… δυστυχώς. Το θέμα είναι όταν τα διαβάζουμε, όσο κι αν μας απασχολούν ή όχι, να έχουμε και την κριτική σκέψη και να μην τα καταναλώνουμε όλα χωρίς πρώτα να τα σκεφτούμε!

Και μερικά εξώφυλλα περιοδικών που μας έχουν λείψει. #NOT

Κι επειδή αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα…

Το άρθρο Πόπη, Μαίρη και Μαρία ποιο είναι το πιο κουλό δημοσίευμα που έχετε διαβάσει για εσάς; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα