Βάλε κουμπιά στο δέντρο σου και κρέμασε το!

14:00 20/10/2014 - Πηγή: iPop

Πόσα κουμπιά έχεις στο σπίτι σου; Πολλά; Ήρθε η ώρα να τα αξιοποιήσεις και να φτιάξεις μια δική σου κατασκευή με αυτά. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις ένα πρωτότυπο και πολύ όμορφο πίνακα με δέντρο από κουμπιά που θα σε ενθουσιάσει και θα κάνει όσους τον βλέπουν να σε ρωτούν που τον αγόρασες.

Τι θα χρειαστείς για τον πίνακα με δέντρο από κουμπιά;ΚαμβάΚαφέ χρώμαΠινέλοΚόλλα μακράς διάρκειαςΚουμπιά σε διάφορα μεγέθηΟύπα τοίχουΠώς θα φτιάξεις τον πίνακα με δέντρο από κουμπιά;Πάρε τον καμβά σου και ξεκίνα να σχεδιάζεις τον κορμό του δέντρου σου. Έλα μη σε ακούμε να λες ότι δεν
μπορείς. Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να φτιάξεις ένα κορμό και κλαριά δέντρου.Άσε το δέντρο σου να στεγνώσει και τώρα ήρθε η ώρα να δώσεις στιλ στα κλαριά του.Κόλλα με τη βοήθεια της κόλλας σου σε διάφορα σημεία του δέντρου (περισσότερο στα κλαριά) κουμπιά και άσε τα αρκετή ώρα για να στεγνώσει η κόλλα τους.Κρέμασε τον πίνακα με δέντρο από κουμπιά που μόλις έφταιξες στον τοίχο σου και απόλαυσε το δημιούργημα σου.Tip!

Το συγκεκριμένο πίνακα μπορείς να το βάλεις ακόμα και σε παιδικό δωμάτιο καθώς, τα παιδιά σου θα τον αγαπήσουν επειδή έχει έντονα χρώματα και περίεργα κουμπιά!

Photos: becuo.com

The post Βάλε κουμπιά στο δέντρο σου και κρέμασε το! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα