Βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι σαν ringtone στο iPhone

11:30 20/10/2014 - Πηγή: iPop

Το iPhone είναι κομμάτι της παλάμης σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν μαύρα σημεία στη λειτουργία του! Για παράδειγμα, ούτε εσύ ξέρεις πως να βάλεις το αγαπημένο σου τραγούδι σαν ringtone στο iPhone! Μην ντρέπεσαι, ούτε και εγώ και γι αυτό έχω το ίδιο ringtone σε όσα iPhone

έχω αλλάξει από το 2010! Και επειδή πόσες φορές να ακούσεις το «getting away with it» των James ψάξαμε και βρήκαμε οδηγίες για… παιδιά!

Έστω, λοιπόν, ότι αγαπάς το «Shake It Off» και θέλεις να χτυπάει έτσι το κινητό σου χωρίς να πληρώσεις στο iTunes store. Θα σου δείξουμε πως να κάνεις ήχο κλείσεις όποιο τραγούδι έχεις στο iTunes library.

Βρες ποιο κομμάτι του τραγουδιού θέλεις να ακούγεται και σημείωσε χρόνο αρχής του σημείου και τέλους.

Πήγαινε στο τραγούδι και κάνε δεξί κλικ. Πάτα πάνω στο «Get Info

Διάλεξε το Options και γράψε τον χρόνο αρχής και τέλους στα απαραίτητα κουτάκια. μετά πάτα το OK.

Όταν τελειώσεις βρες το κομμένο τραγούδι και κάνε δεξί κλικ. Διάλεξε το “Create AAC Version.” Μόλις εμφανιστεί το νέο αρχείο κάνε πάνω του δεξί κλικ και επέλεξε “Show in Finder” αν λειτουργείς Mac, ή “Show in Windows Explorer” αν έχεις PC. Άμεσα θα ανοίξει νέο παράθυρο και θα δεις πως έχει εμφανίσει δυο versions του τραγουδιού στο iTunes Media folder. Αυτή που θέλεις θα είναι υπογραμμισμένη.

Κάνε δεξί κλικ και διάλεξε το «Get Info» και άλλαξε την ονομασία του αρχείου σε «.m4r» .

Αντέγραψε το .m4r αρχείο σου στην επιφάνεια εργασίας σου και διέγραψε την κομμένη version από τη βιβλιοθήκη στο itunes. σύρε το αρχείο από την επιφάνεια εργασίας στο iTunes library κάτω από το φάκελο Music. Άμεσα το αρχείο θα εμφανιστεί στον φάκελο Tones.

Sync το iPhone με τον υπολογιστή σου και όσο βρίσκεσαι στο iPhone menu στο iTunes, πήγαινε στο Tones και διάλεξε Sync Tones. Πάτα το «Sync» ή «Apply.»

Τώρα το αρχείο είναι έτοιμο. πήγαινε στο κινητό σου στο Settings > Sounds > Ringtone και θα δεις το αγαπημένο σου τραγούδι μέσα!

The post Βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι σαν ringtone στο iPhone appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα