Τσίπρας: Τα νέα είναι τόσο καλά που θα αναγκαστώ να βάλω γραβάτα!

19:46 17/5/2017 - Πηγή: iPop

Αίσθηση προκάλεσε η ατάκα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε δημοσιογράφους σχετικά με τα νέα για το χρέος. Ο Α. Τσίπρας δήλωσε χαρακτηριστικά πως τα νέα που έρχονται απ’ το εξωτερικό είναι τόσο καλά που θα αναγκαστεί να βάλει γραβάτα!

Συγκεκριμένα,

ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με δημοσιογράφους στη Βουλή δήλωσε πως τα μηνύματα που λαμβάνει σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το χρέος είναι τόσο αισιόδοξα που προκαλούν ακόμα και ανησυχία καθώς είναι «πολύ καλά για να είναι αληθινά». «Είναι τόσο θετικά που Θα αναγκαστώ να φορέσω και γραβάτα δηλαδή», είπε εν συνεχεία ο κ. Τσίπρας αφήνοντάς τους όλους άφωνους!

Ο ίδιος σημείωσε μόλις κλείσει η αξιολόγηση είναι πιθανό να έρθει επενδυτικό «τσουνάμι», ενώ το Καλοκαίρι ενδεχομένως να γίνει και δοκιμαστική έξοδος στις αγορές.

Πηγή της Κυβέρνησης ανέφερε πως κάθε ψηφοφορία έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης, κληθείσα να σχολιάσει την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο.

Η ίδια πηγή σημείωσε πως «θέλω να καλωσορίσω το ενδιαφέρον της ΝΔ στα αντίμετρα. Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι οι τροπολογίες της (ΝΔ) γίνονται στα αντίμετρα, στα μέτρα δεν υπάρχει καμία συζήτηση, μονάχα η δέσμευση της ότι θα τα εφαρμόσει, την ώρα που ο πρωθυπουργός λέει ότι δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα αν δεν υπάρξει η συμφωνία για το χρέος».

The post Τσίπρας: Τα νέα είναι τόσο καλά που θα αναγκαστώ να βάλω γραβάτα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα