To Twitter σε παρακολουθεί ακόμα κι όταν δεν τουιτάρεις

09:43 7/3/2017 - Πηγή: iPop

To Twitter σε παρακολουθεί ακόμα κι όταν δεν τουιτάρεις και ξέρει τι σου αρέσει και τι όχι ακόμα κι αν εσύ δεν του το πεις!

Το Τwitter είναι σε θέση να γνωρίζει πράγματα για την συμπεριφορά σου, ακόμα κι όταν εσύ δεν πατάς το κουμπί «like» ή «retweet».

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί όλα τα δεδομένα τα οποία έχει για σένα προκειμένου να σου εμφανίζει περιεχόμενο το οποίο συνάδει με τις προτιμήσεις σου κι είναι πιθανότερο να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Εισάγοντας έναν νέο αλγόριθμο, το Twitter

προσπαθεί ν’ αναπροσαρμόσει το τι εμφανίζεται στο news feed κάθε χρήστη και να το μορφοποιήσει έτσι ώστε να είναι κοντά στα ενδιαφέροντα του κάθε χρήστη.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, είναι πιθανό να παρατηρήσεις ότι θα σου εμφανίζονται πιο ψηλά τα tweets τα οποία έχουν γίνει retweet ή like πιο πρόσφατα, αλλά κι αναρτήσεις ατόμων των οποίων τα προφίλ επισκέπτεσαι συχνά ή αλληλεπιδράς μαζί τους.

Ακόμα κι αν δεν πατήσεις like ή retweet σε κάποιο tweet, αλλά έμεινες ώρα να το διαβάζεις, τότε το social media αντιλαμβάνεται ότι ο χρήστης και το περιεχόμενο σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και διαμορφώνει κατάλληλα το news feed σου.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δείχνουν για ακόμα μια φορά και την «κακή» πλευρά των πραγμάτων: Ότι τα social media είναι σε θέση να σε παρακολουθήσουν κανονικά, ακόμα κι αν νομίζεις πως δεν τους το επιτρέπεις και να σου προωθούν παράλληλα και τις κατάλληλες διαφημίσεις.

The post To Twitter σε παρακολουθεί ακόμα κι όταν δεν τουιτάρεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα