Τροφές που δε θα φας, αλλά θα ανακουφίσουν το κάψιμο από τον ήλιο

13:30 25/7/2014 - Πηγή: iPop

Φίλε άντρα, οκ και φίλη γυναίκα, επειδή ξέρουμε πως δε σου αρέσουν οι κρέμες προσώπου και επειδή μόλις ακούς τη λέξη καλλυντικά, βγάζεις σπυράκια είπαμε να σε βοηθήσουμε με φυσικό τρόπο. Τώρα, λοιπόν, που κάηκε το πρόσωπο σου και το σώμα σου (από τον ήλιο) μην απελπίζεσαι. Υπάρχει λύση! Μπορείς βάζοντας φυσικά προϊόντα (που τρώγονται, αλλά εσύ δε θα φας) να φύγει ο έντονος πόνος που έχεις από κάψιμο από τον ήλιο και να δροσιστείς!

Τι μπορείς να βάλεις για το κάψιμο από τον ήλιο;Πατάτα: Τρίξε την πατάτα στο τρίφτη. Βάλε την λίγη ώρα στο ψυγείο να κρυώσει και βάλε την σα μάσκα στο πρόσωπο σου.
Άφησε τη για περίπου είκοσι να δράσει και να τραβήξει το κάψιμο που έχεις.Αν το κάψιμο σου είναι στην πλάτη ή στα πόδια και όχι στο πρόσωπο άλεσε στο μπλέντερ σου τρεις κουταλιές βρώμης. Γέμισε την μπανιέρα σου με δροσερό νερό ρίξε μέσα τη σκόνη βρώμης σου και απόλαυσε το μπάνιο σου. Αν πάλι το κάψιμο από τον ήλιο είναι στο πρόσωπο, άλεσε την βρώμη σου και βάλε την μέσα σε μία λεπτή πετσέτα. Βρέξε την πετσέτα σου με δροσερό νερό και κάνε την κομπρέσα στα εγκαύματα σου.Γάλα: Βούτηξε γάζες μέσα σε δροσερό γάλα και εφάρμοσε τες στις περιοχές που έχεις καεί. Η ανακούφιση σου θα είναι μεγάλη και το δέρμα σου θα γίνει δροσερό και απαλό σε λίγα μόνο λεπτά.

The post Τροφές που δε θα φας, αλλά θα ανακουφίσουν το κάψιμο από τον ήλιο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα