DIY: Δερμάτινο βραχιόλι με βέλος

10:31 25/7/2014 - Πηγή: iPop

Θες να δώσεις στιλ στα χέρια σου και να τα διακοσμήσεις με όμορφα κοσμήματα. Το θέμα είναι, όμως, ότι μισείς τα χρώματα. Έτσι, ακόμα και τα βραχιόλι που θα φορέσεις θες να είναι μαύρο! Μην αγχώνεσαι! Εμείς, είμαστε εδώ και έχουμε να σου προτείνουμε ένα εύκολο και απλό βραχιόλι με βέλος.

Τι θα χρειαστείς για το βραχιόλι με βέλος;Δύο κομμάτια δέρμα (από παλιά πράγματα ή ζώνη)Μηχάνημα που ανοίγει τρύπεςΑλυσίδαΣετ κουμπώματοςΜολύβιΨαλίδιΠώς θα φτιάξεις το βραχιόλι με βέλος;Σχεδίασε πάνω στα δερμάτινα κομμάτια υφάσματος που έχεις δύο
χοντρά βέλη.Κόψε τα βέλη σου με τη βοήθεια του ψαλιδιού σου.Με το μηχάνημα που ανοίγει τρύπες, άνοιξε μία τρύπα στο πάνω μέρος του κάθε βέλους σου και μία στο κάτω τους.Πέρνα μέσα από τις τρύπες που άνοιξες στα βέλη σου την αλυσίδα σου. Πλέξε την αλυσίδα σου γύρω από τον καρπό σου, βάλε το κούμπωμα και κούμπωσε την.Το βραχιόλι σου είναι έτοιμο! Μεγιά σου!Tip!

Μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο σχέδιο και σε κολιέ! Κόψε, λοιπόν, ένα ή περισσότερα βέλη, πέρνα τα μέσα από την αλυσίδα σου, κλείσε την με το κούμπωμα και το κολιέ σου είναι έτοιμο να διακοσμίσει το λαιμό σου και να σου χαρίσει έξτρα στιλ.

photos:fashiondivadesign.com

The post DIY: Δερμάτινο βραχιόλι με βέλος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα