Τρία πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις μετά το σεξ

18:00 3/11/2016 - Πηγή: iPop

Η καλύτερη και πιο χαλαρή στιγμή είναι μετά το σεξ, ειδικά εάν έχεις βιώσει έναν οργασμό γεμάτο ένταση. Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να παρασυρθείς απ’ την στιγμή και τη χαλαρότητα γιατί υπάρχουν πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις μετά το σεξ.

Θέλεις να μάθεις ποια είναι αυτά;

Δεν πρέπει να ξεχάσεις να επισκεφτείς την τουαλέτα

Mετά τη σεξουαλική επαφή, ο οργανισμός σου είναι ιδανικό μέρος για την ανάπτυξη βακτηρίων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις στην ουροδόχο κύστη σου. Για να μην υποφέρεις, λοιπόν, είναι στο χέρι σου να αφιερώσεις 3 λεπτά απ’ τον χρόνο σου μετά το σεξ για να επισκεφτείς το μπάνιο.

Δεν πρέπει να κοιμηθείς με τα σέξι εσώρουχά σου

Τα σέξι εσώρουχα και ρούχα που φοράς για τον καλό σου είναι πολύ καλά αλλά για να εξυπηρετούν απλά τον σκοπό τους πάνω στο σεξ. Μετά το σεξ και πριν κοιμηθείς φρόντισε να τα βγάζεις και να φοράς βαμβακερά ρούχα για να αναπνέει το δέρμα σου.

Μην κάνεις μπάνιο με το σύντροφό σου

Αυτό κι αν αποτελεί έκπληξη! Μπορεί η εικόνα των δυο σας κάτω απ’ το ζεστό νερό μετά το σεξ να αποτελεί ιδανική φαντασίωση για σένα, αλλά πρέπει να κοιτάξεις και την υγεία σου. Ο κόλπος σου μετά το σεξ είναι πιο ανοιχτός απ’ ό,τι συνήθως, με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση των βακτηρίων. Εάν κάνεις ζεστό μπάνιο με τον καλό σου μετά το σεξ, σημαίνει αυτόματα ότι εκτίθεσαι στα βακτήρια που έχει σε διάφορα σημεία του σώματός του.

The post Τρία πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις μετά το σεξ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα