Τρία λάθη που όλες κάνουμε υποσυνείδητα και διώχνουμε τον έρωτα της ζωή μας!

16:24 18/12/2019 - Πηγή: iPop

Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε πως ο έρωτας της ζωής μας υπάρχει, ο ιδανικός σύντροφος υπάρχει και θα τον βρούμε. Λάθη που κάνουν οι γυναίκες και διώχνουν έναν άνδρα μακριά!

Τι συμβαίνει όταν ξεκινάς να βγαίνεις με έναν άνδρα που πραγματικά σε ελκύει και σκέφτεσαι το μέλλον σου μαζί του; Αν θέλεις να μάθεις αν αρέσεις σε αυτόν τον άνδρα, τότε θα πρέπει να καταλάβεις πώς ξεκινούν οι υγιείς σχέσεις.

Όπως κι αν έχει σίγουρα τον σκέφτεσαι συνέχεια. Μπορεί να τσεκάρεις και το προφίλ του στο Instagram. Πρώτα είναι η περιέργεια αλλά μετά κάτι άλλο συμβαίνει.

Ξεκινάς να αναρωτιέσαι ότι μπορεί να κάνεις ή να πεις κάτι και να μπερδέψεις την κατάσταση. Προσπαθείς να δεις τι σκέφτεται για σένα ή γιατί σου είπε το ένα και το άλλο. Αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζεις: Ακόμη κι αν εκείνος δεν το γνωρίζει, όλες αυτές οι σκέψεις αρχίζουν να σε επηρεάζουν αρνητικά.

Τρία λάθη που κάνουν οι γυναίκες και διώχνουν τους άνδρες μακριάΤον σκέφτεσαι υπερβολικά πολύ

Το να σκέφτεσαι υπερβολικά κάποιο είναι δουλειά. Όταν αφιερώνεις τον χρόνο και την ενέργειά σου σε κάποιο, προσπαθείς με κάποιον τρόπο να κάνεις κάτι μαζί του.

Ως γυναίκα μπορεί να σου αρέσει να σου δείχνει ένας άνδρας ότι σε θέλει. Αλλά όταν το σκέφτεσαι πάρα πολύ, κινούμαστε στον χώρο που κανονικά θα πρέπει να κάνει ένα βήμα προς τα εμάς.

Το vibe σου αλλάζει απέναντί του. Γίνεσαι πιο αγχώδης και πιο συναισθηματική. Έχεις λιγότερη ενέργεια για άλλα πράγματα στη ζωή που είναι κι αυτά που έκαναν τον συγκεκριμένο άνθρωπο να έρθει προς το μέρος σου.

Χάνεται η αυτοεκτίμησή σου

Όταν επικεντρώνεσαι σε έναν άνδρα, τότε συμβαίνει και κάτι άλλο: πέφτει η αυτοεκτίμησή σου.

Αυτό συμβαίνει επειδή όταν βάζεις αυτόν τον άνθρωπο στο επίκεντρο του κόσμου, φεύγεις εσύ από αυτό. Από μια δυνατή γυναίκα γίνεσαι μια γυναίκα που φοβάται και γεμίζει με αμφιβολίες. Κι αυτό φαίνεται.

Ένας άνδρας μπορεί να το νιώσει κι αυτό θα επηρεάσει και τη δική του διάθεση. Νιώθει την πίεση και σε κανένα δεν αρέσει αυτό ειδικά στο ξεκίνημα μιας σχέσης.

Δεν αφήνεις ανοικτές τις επιλογές σου

Μόλις βρεις έναν άνθρωπο που νομίζεις ότι θα είναι ο ένας και μοναδικός, είναι δελεαστικό να κλείσεις όλες τις πόρτες. Και ξεκινάς να ανησυχείς αν θα σου τηλεφωνήσει, αν θα σου στείλει μήνυμα και τι θα γίνει μετά.

Δεν σταματάς να τον σκέφτεσαι, όπως δεν σταματάς να σκέφτεσαι τη μεταξύ σας ιστορία και κλείνεις όλες τις πόρτες και τις επιλογές που μπορεί να υπάρχουν στον περίγυρό σου.

Προσπάθησε να παραμείνεις busy και ό,τι είναι να έρθει θα έρθει. Κι αν δεν έρθει, δεν αξίζει την τόση…σκέψη!

Διαβάστε επίσης:

Βρήκαμε την πηγή του κακού: Οι 3 λόγοι που μαλώνεις με τον σύντροφό σου

Το άρθρο Τρία λάθη που όλες κάνουμε υποσυνείδητα και διώχνουμε τον έρωτα της ζωή μας! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop