Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο: 2 εκατ. ευρώ για τον μεγάλο τυχερό των εορτών

12:15 18/12/2019 - Πηγή: iPop

Τα Χριστούγεννα της ζωής του θα κάνει ο μεγάλος τυχερός του Χριστουγεννιάτικου Λαϊκού Λαχείου, καθώς για ακόμη μία χρονιά η ειδική έκδοση του διασημότερου λαχείου κλήρωσης προσφέρει εγγυημένο έπαθλο 2.000.000 ευρώ. Πάμε όλοι να αγοράσουμε το Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο!

Η ζήτηση είναι κι εφέτος αυξημένη, ενώ κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε στη μεγάλη κλήρωση του Σαββάτου, 28 Δεκεμβρίου, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στις 18:30 από το Μακεδονία TV. Ο κόσμος σπεύδει να προμηθευτεί τους τυχερούς

του λαχνούς από πρακτορεία ΟΠΑΠ και λαχειοπώλες στην τιμή των 10 ευρώ για την πεντάδα ή 2 ευρώ για κάθε λαχνό.

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο, το Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο προσφέρει κι άλλα πλούσια κέρδη στους τυχερούς παίκτες. Συγκεκριμένα:

1.000 ευρώ στους λαχνούς που διαθέτουν τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό σε όλες τις άλλες σειρές100 – 200 ευρώ στους 119 λαχνούς που προκύπτουν αυτόματα από τον πρώτο λαχνό κλήρωσης5 ευρώ για τον νικηφόρο λήγονταΠώς παίζεται το Λαϊκό Λαχείο

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι ΤΖΑΚΠΟΤ, αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων που διεξάγονται κάθε Τρίτη.

Κάθε λαχείο είναι ξεχωριστό και διαφοροποιείται με βάση 3 στοιχεία:

Την σειράΤον αριθμόΤο στοιχείο​

Το Λαϊκό Λαχείο μπορείς να το αγοράσεις σε 5άδα αξίας 10€, αλλά και σε μεμονωμένα τεμάχια αξίας 2€ το κάθε ένα (1/5).

Στην κλήρωση της Τρίτης, προκύπτει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΧΝΟΣ. Ένα συγκεκριμένο τεμάχιο, που έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα είναι το νικητήριο!

Δηλαδή, μόνο με 2€ μπορείς να κερδίσεις τον Μεγάλο Λαχνό!

Κάθε φορά που δεν βρίσκεται νικητής, το ποσό του ΤΖΑΚΠΟΤ μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση .

Εάν δεν υπάρχει ΤΖΑΚΠΟΤ, δηλαδή όταν ο Μεγάλος Λαχνός κληρωθεί σε τεμάχιο που έχει πωληθεί, τότε ο Μεγάλος Λαχνός της κλήρωσης χρηματοδοτείται με επιπλέον κέρδη μέσω μιας πρόσθετης κλήρωσης.

Στην πρόσθετη κλήρωση προκύπτουν 2 αριθμοί. Αν οι αριθμοί αυτοί είναι ακριβώς ίδιοι με τους δύο τελευταίους αριθμούς του νικητήριου αριθμού (πχ 02), τότε 1.000.000€ προστίθενται στο Μεγάλο Λαχνό!

Κατάλογος κερδών

Μετά από κάθε κλήρωση προκύπτει ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε αυτή την ιστοσελίδα (στον τομέα κληρώσεις), σε όλα τα σημεία πώλησης και στους λαχειοπώλες που κυκλοφορούν.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα κέρδη της κλήρωσης, σε όλες τις διαθέσιμες κατηγορίες κερδών και μπορείτε να τον δείτε εδώ.

Το άρθρο Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο: 2 εκατ. ευρώ για τον μεγάλο τυχερό των εορτών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα