Τρένο στην Ολλανδία εκτροχιάστηκε – Τουλάχιστον δύο νεκροί και δέκα τραυματίες

12:30 23/2/2016 - Πηγή: iPop

Τουλάχιστον δύο νεκροί και δέκα τραυματίες, είναι μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός, από τον εκτροχιασμού τρένου που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, τουλάχιστον δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και ακόμα δέκα επιβάτες τραυματίστηκαν, όταν τρένο στην Ολλανδία εκτροχιάστηκε, το πρωί της Τρίτης, στις 09:00 τοπική ώρα.

At least two dead after major train crash

in Holland https://t.co/O4rNv50wsg

— The Independent (@Independent) February 23, 2016

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ενημερωτικά δίκτυα, το τρένο φαίνεται να προσέκρουσε σε υδραυλικό γερανό, κοντά στην πόλη Ντάλφσεν.

Nu ook beeld vanuit de gecrashte trein #Dalfsen. Via @DeVriesBjorn. Treinstel lijkt nog redelijk intact. pic.twitter.com/9041VdlccM

— Peter Winterman (@WintermanAD) February 23, 2016

Foto’s treinongeluk #dalfsen, trein volledig van het spoor geraakt (Foto’s: Ginopress / RTVOost) pic.twitter.com/3jxqBiioVC

— Lammert de Bruin (@lammert) February 23, 2016

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 09:00 τοπική ώρα, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει εκπρόσωπος της Prorail, της εταιρείας που διαχειρίζεται τους ολλανδικούς σιδηροδρόμους.

Οι κάτοικοι της περιοχής, δήλωσαν ο υδραυλικός γερανός, βρισκόταν στη διέλευση της γραμμής, όταν η αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε αυτόν.

Πολλοί από τους επιβάτες έχουν ήδη διασωθεί, από τις δυνάμεις ασφαλείας, που έφτασαν άμεσα στην περιοχή του δυστυχήματος, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες διενεργούνται έρευνες προκειμένου να καθοριστούν τα ακριβή αίτια της συντριβής.

The post Τρένο στην Ολλανδία εκτροχιάστηκε – Τουλάχιστον δύο νεκροί και δέκα τραυματίες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα