Τραγωδία στο Νεπάλ – Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια αεροσκάφους και 23 νεκροί

13:44 24/2/2016 - Πηγή: iPop

Τα συντρίμμια του επιβατικού αεροσκάφους, το οποίο αγνοείτο από το πρωί της Τετάρτης, στο Νεπάλ βρέθηκαν στο δυτικό τμήμα της χώρας. Νεκροί και 23 επιβαίνοντες του αεροσκάφους, ενώ ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και δύο βρέφη.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, σε τραγωδία εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης ενός μικρού αεροσκάφους, του οποίου το στίγμα χάθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Νεπάλ. Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις

υψηλόβαθμου αξιωματούχου, τα συντρίμμια του αεροσκάφους εντοπίστηκαν στο δυτικό τμήμα της χώρας, ενώ και οι 23 επιβαίνοντες του αεροπλάνου είναι νεκροί.

Rescuers find wreckage of plane that crashed in mountainous area of Nepal; all 23 aboard confirmed dead https://t.co/3QgLTYrTyb

— The Associated Press (@AP) February 24, 2016

Το αεροπλάνο, το οποίο ανήκει την αεροπορική εταιρεία Tara Air, απογειώθηκε στις 7:50 το πρωί από την πόλη Ποκάρα για μια σύντομη πτήση προς την πόλη Jomsom, αλλά εξαφανίστηκε έπειτα από 11 λεπτά, όπως δήλωσε ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Tribhuvan στο Κατμαντού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάμεσα στους 23 επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους, βρίσκονταν και δύο βρέφη. Η Tara Air, ανακοίνωσε πως 23 άνθρωποι επέβαιναν στο επιβατικό αεροσκάφος και όχι 21, όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα.

«Τα συντρίμμια του αεροσκάφους, εντελώς απανθρακωμένα, βρέθηκαν στο Σολιγκόπτ, στην περιοχή Μγιαγκντί», δήλωσε ο υπουργός Αεροπορίας Πρασάντ Ποχαρέλ, υπογραμμίζοντας πως οι σοροί διακρίνονταν γύρω από τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους.

photo:nytimes.com

The post Τραγωδία στο Νεπάλ – Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια αεροσκάφους και 23 νεκροί appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα