Τραγωδία στην Ηλεία: Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε 30χρονη εργαζόμενη

12:43 30/8/2017 - Πηγή: iPop
Τη ζωή της έχασε μια γυναίκα 30 ετών, εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πύργου, καθώς ένα απορριμματοφόρο την παρέσυρε και την σκότωσε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο ίδιος συνελήφθη νωρίτερα το πρωί, αφού ευθύνεται για τον θανάσιμο τραυματισμό της 30χρονης γυναίκας, η οποία εργαζόταν στην περιοχή Συκιά Κατακόλου Ηλείας.

Ο οδηγός βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σύμφωνα

με μαρτυρίες, η κοπέλα βρισκόταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, ανεβασμένη στην ειδική θέση που υπάρχει εκεί. Το όχημα κινήθηκε προς τα πίσω και ξαφνικά, κάτω υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το θύμα βρέθηκε στο έδαφος και παρασύρθηκε απ’ το όχημα.

Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε εσπευσμένα τη γυναίκα στο νοσοκομείο Πύργου. Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Κώστας Διαμαντόπουλος, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «το περιστατικό μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγο αργότερα εξαιτίας της βαρύτητας των τραυμάτων της».

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Δήμο, Χρήστος Γαρύφαλλος, σημείωσε απ’ την πλευρά του πως «η συνάδελφος ήταν εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση και ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών κοριτσιών. Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε αυτό το δυστύχημα. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι από τους πλέον έμπειρους και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ».

Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα Πύργου.

The post Τραγωδία στην Ηλεία: Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε 30χρονη εργαζόμενη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα