O Bruce Willis ξαναέγραψε τη διαθήκη του- Αφαίρεσε εντελώς την Demi Moore

19:56 12/1/2023 - Πηγή: iPop

Ο Bruce Willis ξαναέγραψε τη διαθήκη του και αποφάσισε να βγάλει εντελώς εκτός την πρώην σύζυγό του, Demi Moore.

Ο ίδιος πρόσφατα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το χώρο του θεάματος αφού διαγνώστηκε με αφασία, μια ασθένεια που σχετίζεται με εγκεφαλική βλάβη. Η συγκεκριμένη ασθένεια επηρεάζει την καθημερινή του ζωή, καθώς εμποδίζει τις

επικοινωνιακές του δεξιότητες και την ικανότητά του να μιλάει.

Η ελάχιστα γνωστή πάθηση μπορεί να προκληθεί από εγκεφαλικό επεισόδιο, όγκο, τραυματισμό στο κεφάλι ή άλλη βλάβη στα γλωσσικά κέντρα του εγκεφάλου. Μπορεί, επίσης, να προκληθεί από εγκεφαλική λοίμωξη ή νόσο του Αλτσχάιμερ.

Ο ηθοποιός πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του, αλλά και της Emma Heming, της νυν συντρόφου του. Μαζί του ήταν και όλα τα παιδιά του.

View this post on Instagram

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw)

Ο Bruce Willis μπορεί να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την πρώην του, ωστόσο, έκρινε ότι η περιουσία της Demi Moore είναι υπεραρκετή για την ίδια και τις τρεις κόρες τους, επομένως την αφαίρεσε απ’ τη διαθήκη.

Σύμφωνα με τη νέα διαθήκη του ηθοποιού, το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του θα πάει στην τωρινή του σύντροφο και τις δύο μικρές τους κόρες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O Bruce Willis ξαναέγραψε τη διαθήκη του- Αφαίρεσε εντελώς την Demi Moore εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Bruce Willis, - Αφαίρεσε, Demi Moore,O Bruce Willis, - afairese, Demi Moore