Life hack για winners: Η στρατηγική συνδετήρα που μπορεί να σε βοηθήσει να δεις θεαματικά αποτελέσματα στη ζωή σου

20:41 12/1/2023 - Πηγή: iPop

Σήμερα θα σου μιλήσω για τη στρατηγική συνδετήρα, ένα tip που φέρνει εγγυημένα αποτελέσματα σε όποιον το χρησιμοποιεί στη ζωή του. Άνθρωποι πήραν τεράστια αύξηση στη δουλειά τους, άλλοι έχασαν πάρα πολλά κιλά, άλλοι έγραψαν βιβλίο, άλλοι έχτισαν αυτοκρατορίες ακολουθώντας αυτό το tip.

Η στρατηγική συνδετήρα

Πώς στην πράξη κάνουμε την στρατηγική συνδετήρα; Ο πρώτος που το σκέφτηκε ήταν ένας 23χρονος Καναδός τραπεζικός υπάλληλος, που όταν έπιανε δουλειά κάθε πρωί έβαζε μπροστά του δύο βάζα. Το ένα βάζο ήταν γεμάτο με 120 συνδετήρες, ενώ το δεύτερο ήταν εντελώς άδειο. Ήξερε ότι μέσα στη μέρα

έπρεπε να κάνει 120 τηλεφωνήματα με σκοπό την πώληση.

Δεν έφευγε από το γραφείο χωρίς να τελειώσει τα τηλεφωνήματα των πωλήσεων. Αυτή η μέθοδος που κανείς δεν πίστεψε, του έδωσε θεαματικά αποτελέσματα και επέφερε τεράστια κέρδη για την τράπεζα που εργαζόταν και σε εκείνον διπλασιασμό του μισθού του. Στα 24 του λάμβανε ετήσιο μισθό 125.000$ και σύντομα έφυγε από αυτή τη δουλειά και εξελίχθηκε άμεσα.

Σε ποιες άλλες πρακτικές πιάνει;

Μια γυναίκα ήθελε να χάσει 20 κιλά. Είχε βάλει στο βάζο Α 20 βώλους και στο άδειο βάζο Β έβαζε κάθε φορά που έχανε ένα κιλό έναν βώλο. Μέχρι που το ένα βάζο Α άδειασε εντελώς. Μια άλλη γυναίκα, έβαζε ένα τσιμπιδάκι των μαλλιών μέσα στο βάζο κάθε φορά που έγραφε ένα κεφάλαιο για το βιβλίο της. Μέχρι που έγραψε όλο το βιβλίο.

UnsplashΜη σπάσεις την αλυσίδα

Θες να το κάνεις με τον συνδετήρα, με τους βώλους, με τσιμπιδάκια, με μολύβια. Με ό,τι θες μπορείς να το κάνεις αρκεί να ορίσεις εσύ τι είναι αυτό και πού και πότε τελειώνει. Πώς αρχίζει το ξέρεις. Είναι το αποτέλεσμα που έχεις σήμερα. Το πώς τελειώνει είναι αυτό που θα δουλέψεις για να φτάσεις εκεί.

Οι συνήθειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και τίποτα δεν θα γίνει από μόνο του ακόμα και αν είμαστε αποφασισμένοι, οργανωμένοι, ξέρουμε όλα τα βήματα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πατήσεις πάνω στα βήματα και να κινηθείς. Να μην μείνεις στάσιμος!

Πάμε γυμναστήριο ελπίζοντας να αποκτήσουμε ένα σφιχτό και γυμνασμένο κορμί, που σήμερα δεν έχουμε και επειδή δεν έρχονται τα αποτελέσματα από την πρώτη ή τη δεύτερη φορά τα παρατάμε, γιατί δεν αντέχουμε να περιμένουμε και να μείνουμε πιστοί στη διαδικασία.

Θες να πάρεις βάζο, θες να πάρεις ημερολόγιο; Ό,τι και αν διαλέξεις, σημείωνε ένα χ δίπλα από την κάθε μέρα που το έκανες αυτό που έπρεπε να κάνεις και ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ για κανέναν λόγο.

Δεν είναι ψυχαναγκασμός

Θα ήθελα να παω σε αυτό το σημείο ότι αυτό δεν είναι ψυχαναγκασμός. Κάποιοι λένε ότι δεν χρειάζονται κανενός είδους challenge για να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν. Ναι, υπάρχουν αυτοί οι εξαιρετικά πειθαρχημένοι χαρακτήρες, δυνατοί χαρακτήρες που μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, χωρίς τέτοια Life hacks. Μπράβο σου εσένα που τα καταφέρνεις, αλήθεια είσαι αξιοθαύμαστος και μακάρι να είχαμε όλοι την πειθαρχία σου.

Για όλους τους υπόλοιπους αυτά ναι όντως είναι πράγματα που πιάνουν. Το να βλέπεις μπροστά σου το χειροπιαστό το στόχο, είναι ένας λόγος για να μην σταματήσεις αν δεν φτάσεις στο τέλος! Εγώ σου εύχομαι να μην σταματήσεις και να μην σπάσεις την αλυσίδα.

Manifestation Bullet Journal: Το ημερολόγιο που θα σε βοηθήσει να λες σε ένα χρόνο «Το 2023 τα Κατάφερα»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Life hack για winners: Η στρατηγική συνδετήρα που μπορεί να σε βοηθήσει να δεις θεαματικά αποτελέσματα στη ζωή σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα