Τόλμησε το κάτι διαφορετικό! Συνταγή για υγιεινή σούπα με τορτελίνια και όσπρια

16:23 30/11/2021 - Πηγή: iPop

Αυτή η συνταγή είναι μια υπενθύμιση πως σήμερα πρέπει να μαγειρέψεις σούπα! Οι σούπες είναι εύκολες, γρήγορες, ζεστές και ιδανικές για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αν, όμως, έχεις βαρεθεί συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, τότε πρέπει να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Σούπα με ζυμαρικά και όσπρια! Υγιεινή και ό,τι καλύτερο έχεις γευτεί…στο υπόσχομαι!

Μια συνταγή για ζεστή σούπα από πράσο με τραγανό λάχανο & μπέικον που θα σου πάρει το μυαλό!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τη σούπα με ζυμαρικά:1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο2 καρότα, ψιλοκομμένα1 μεγάλο
κρεμμύδι, ψιλοκομμένο1 λίτρο ζωμό λαχανικών400 γρ κονσέρβα ντομάτας 200 γρ κατεψυγμένα ανάμεικτο αρακά και φασόλιαΣυσκευασία 250 γρ. φρέσκα γεμιστά τορτελίνια 1 χούφτα φύλλα βασιλικού (προαιρετικά)τριμμένη παρμεζάνα, για το σερβίρισμα

Οι 5 καλύτερες συνταγές με κολοκύθα που όλοι θέλουν να μαγειρέψουν αυτό το φθινόπωρο

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις: Ζέστανε λάδι σε ένα τηγάνι. Τηγάνισε τα καρότα και το κρεμμύδι για 5 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Πρόσθεσε το ζωμό και τις ντομάτες και στη συνέχεια σιγόβρασε για 10 λεπτά. Πρόσθεσε τον αρακά και τα φασόλια για 5 λεπτά.Μόλις τα λαχανικά είναι τρυφερά, ανακάτεψέ τα μέσα στα ζυμαρικά. Βράσε τα ξανά και σιγόβρασε για 2 λεπτά μέχρι να ψηθούν τα ζυμαρικά. Πρόσθεσε τον βασιλικό. Αλατοπιπέρωσε και μετά σέρβιρε σε ένα μπολ με τριμμένη παρμεζάνα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τόλμησε το κάτι διαφορετικό! Συνταγή για υγιεινή σούπα με τορτελίνια και όσπρια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τόλμησε, Συνταγή,tolmise, syntagi