Το ζευγάρι Obama γιορτάζει 30 χρόνια γάμου και σε κάνει να πιστεύεις στην αληθινή αγάπη – Οι ευχές και οι φωτογραφίες που αντάλλαξαν

18:34 3/10/2022 - Πηγή: iPop

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και η σύζυγός του, Michelle, γιορτάζουν την 30η επέτειο του γάμου τους και ο Barack Obama ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία πολύ γλυκιά φωτογραφία τους.

Το ζευγάρι αντάλλαξε ευχές μέσω των social media και μας έκανε να ελπίζουμε στον έρωτα και στην πραγματική αγάπη.

Barack Obama
– Επέτειος: Οι αναρτήσεις του ζευγαριού

«Miche, έπειτα από 30 χρόνια, δεν είμαι σίγουρος γιατί είσαι ακριβώς ίδια κι εγώ όχι», έγραψε στην ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον γάμο τους και μια από επίσκεψη του ζευγαριού σε παραλία. 

«Αυτό που ξέρω είναι πως κέρδισα το λαχείο εκείνη την ημέρα. Ότι δεν θα μπορούσα να είχα ζητήσει καλύτερη σύντροφο. Χαρούμενη επέτειο αγαπημένη!», συμπλήρωσε ο Barack Obama.

Miche, After 30 years, I’m not sure why you look exactly the same and I don’t. I do know that I won the lottery that day—that I couldn’t have asked for a better life partner. Happy anniversary, sweetheart! pic.twitter.com/sYGKPOff1O

— Barack Obama (@BarackObama) October 3, 2022

Ο Barack Obama τιμήθηκε με βραβείο Emmy για την αφήγηση του σε σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix – Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ περιέγραψε τον γάμο τους ως περιπέτεια.

«Χαρούμενη επέτειο στον άνδρα που αγαπώ. Αυτά τα τελευταία 30 χρόνια υπήρξαν μια περιπέτεια και είμαι ευγνώμων που σε έχω στο πλευρό μου. Για μια ζωή μαζί, σ’ αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της η Michelle, που επίσης δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο τους και από την παραλία. 

Happy anniversary to the man I love! These last 30 years have been an adventure, and I’m grateful to have you by my side. Here’s to a lifetime together. I love you, @BarackObama! pic.twitter.com/HcDjbLl2x6

— Michelle Obama (@MichelleObama) October 3, 2022

Να βρεις κάποιον να σε αγαπά όπως ο Barack τη Michelle!

Να υπενθυμίσουμε πως καρπός του έρωτα του ζευγαριού είναι οι δύο τους κόρες, η Malia και η Shasha.

Ο Barack Obama και η Michelle γνωρίστηκαν σε μια δικηγορική εταιρεία του Σικάγο και παντρεύτηκαν στις 3 Οκτωβρίου του 1992. Μετά από αποβολή, η Michelle υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση για να συλλάβει τις δύο της κόρες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το ζευγάρι Obama γιορτάζει 30 χρόνια γάμου και σε κάνει να πιστεύεις στην αληθινή αγάπη – Οι ευχές και οι φωτογραφίες που αντάλλαξαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Obama,