Η Amber Heard χρωστάει περισσότερα χρήματα στους δικηγόρους της παρά στον Johnny Depp – Πώς σκοπεύει να ξεχρεώσει;

16:17 3/10/2022 - Πηγή: iPop

Η Amber Heard έκανε το δυναμικό της come back και εθεάθη στην Ισπανία μαζί με την φίλη της και την κόρη της, απολαμβάνοντας τις ήσυχες διακοπές τους στην Palma de Mallorca. Βέβαια, οι φήμες που την συνοδεύουν δεν είναι και τόσο καλές, καθώς η οικονομική κατάσταση της ηθοποιού δε φαίνεται να βρίσκεται και στα καλύτερά της. Μάλιστα, αναφορές δείχνουν ότι χρωστάει περισσότερα χρήματα στους δικηγόρους της παρά στον ίδιο τον Johnny Depp, μετά την ήττα της δίκης της

εναντίον του.

Μετά την ετυμηγορία των ενόρκων, η Heard χρωστάει στον Depp λίγο περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η ηθοποιός οφείλει στους δικηγόρους της περισσότερα χρήματα. Επειδή δεν έχει αρκετά λεφτά, όμως, για να πληρώσει τον πρώην σύζυγό της, ζήτησε επανάληψη της δίκης.

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard πρόκειται να γίνει ταινία! – Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν το πασίγνωστο πρώην ζευγάρι

Πόσα λεφτά χρωστάει η Amber Heard στους δικηγόρους της;

Αφού ο δικαστής αποφάσισε ότι η Amber Heard πρέπει να πληρώσει στον Johnny Depp 10,2 εκατομμύρια δολάρια, τώρα αποκαλύφθηκε ότι η ηθοποιός χρωστάει σχεδόν 15 εκατομμύρια δολάρια στους δικηγόρους της.

Η ηθοποιός έχει χρέη εκατομμυρίων σε πρώην νομικούς εκπροσώπους της, αλλά και σε αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες, όπως η Tarvelers Commercial Insurance Company και η New York Marine General Insurance Company. Αυτές οι εταιρείες φέρεται να παρενέβησαν στη μήνυση που είχε κάνει κατά του Johnny Depp, αλλά σε αυτό το σημείο αρνούνται να πληρώσουν τα έξοδα της ηθοποιού.

Επιβεβαιώθηκε! Ο Johnny Depp έχει σχέση με την δικηγόρο του – Πώς εξελίχθηκε το ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της δίκης;

Ποιοι είναι οι δικηγόροι της Amber Heard;

Ο David L. Axelrod και ο Jay Ward Brown υπηρέτησαν ως δικηγόροι της Heard στη δίκη του Depp, όπως και η ομάδα του Kirk Pasich. Ενώ η πολιτική κάλυπτε τη δυσφήμιση κατά του ηθοποιού, αναφερόταν σε ένα ελάχιστο ποσό. 

Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι η ηθοποιός έβγαλε προς πώληση ένα ακίνητο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά ακόμα κι έτσι δεν μπορεί να καλύψει ούτε ένα ελάχιστο μέρος των χρεών της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Amber Heard χρωστάει περισσότερα χρήματα στους δικηγόρους της παρά στον Johnny Depp – Πώς σκοπεύει να ξεχρεώσει; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα