Το βραβείο καλύτερης τούρτας πάει στον Σάκη Τανιμανίδη που έκλεισε τα 40!

15:53 1/5/2021 - Πηγή: iPop

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκλεισε τα 40 και η Χριστίνα Μπόμπα του επεφύλασσε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη! Η τούρτα του Σάκη Τανιμανίδη αν έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμό καλύτερης τούρτας σίγουρα θα έβγαινε πρώτη και με διαφορά!

Η τούρτα του Σάκη Τανιμανίδη

Ο παρουσιαστής της Φάρμας έκλεισε τα 40 του χρόνια και περιμένει με ανυπομονησία να γίνει για πρώτη φορά πατέρας διδύμων. Η Χριστίνα Μπόμπα η οποία σύντομα θα διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, ετοίμασε στον σύντροφό της, Σάκη Τανιμανίδη, την καλύτερη και καταλληλότερη τούρτα γενεθλίων που θα

μπορούσε να έχει! Επάνω στην τούρτα η ευχή έγραφε “Χρόνια Πολλά Super-Μπαμπά!” και ήταν πραγματικά μία υπερπαραγωγή!

Οι ευχές φυσικά κατέκλισαν την ανάρτηση του γνωστού παρουσιαστή και οι καρδούλες έπεσαν βροχή.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Η Χριστίνα Μπόμπα όχι μόνο φρόντισε να έχει στον αγαπημένο της την πιο τέλεια τούρτα για τα γενέθλιά του αλλά αγόρασε και μπαλόνια με τον αριθμό 40 και έγραψε και τρυφερές ευχές σε ένα μπαλόνι μαυροπίνακα σε σχήμα καρδιάς! Το γνωστό ζευγάρι δε χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα περισσότερο για να “αποδείξει” τον έρωτά του αφού είναι πασιφανές ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η Χριστίνα Μπόμπα, ωστόσο, έκανε και εκείνη τη δική της ανάρτηση ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους και έγραψε τη δική της λεζάντα με ευχές για τον αγαπημένο της. Η ίδια χαρακτηριστικά έγραψε:

Χρόνια πολλά αγάπη μου! Συνέχισε να δίνεις απλόχερα ευτυχία, αγάπη, πολλά χαμόγελα και να είσαι τόσο αυθεντικός, μοναδικός και η κινητήριος δύναμη που γεμίζεις θετική ενέργεια όλους τους γύρω σου! Όλα τα καλά σε σένα να έρθουν γιατί σου αξίζουν! Σ’αγαπω!
Είμαστε πολύ τυχερές που σε έχουμε (… και οι 3)

View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το βραβείο καλύτερης τούρτας πάει στον Σάκη Τανιμανίδη που έκλεισε τα 40! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα