33 χρόνια γάμου γιορτάζει το ζευγάρι Rita Wilson και Tom Hanks

11:18 1/5/2021 - Πηγή: iPop

Σήμερα, 1η Μάη, ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια γιορτάζει 33 χρόνια γάμου! Οι Rita Wilson και Tom Hanks είναι ένα από τα πολύ ταιριαστά, κατά τη γνώμη μας, ζευγάρια και τα 33 χρόνια γάμου το αποδεικνύουν περίτρανα! Η Rita Wilson αναφέρεται στον σύντροφό της ως τον καλύτερό της φίλο και τονίζει με αυτό τον τρόπο ότι οι δυο τους έχουν βρει το μυστικό της ευτυχίας!

Rita Wilson και Tom Hanks

Ένα από τα πιο ευτυχισμένα και αγαπημένα ζευγάρια του Holywood είναι η Rita Wilson

και ο Tom Hanks! Η Rita Wilson είναι γνωστό ότι έχει ελληνική καταγωγή και έτσι μαζί με το σύντροφό της μοιράζεται την έμφυτη αγάπη της για την Ελλάδα. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία με τους δυο τους από διακοπές, να πλέουν κυριολεκτικά σε πελάγη ευτυχίας! Στη λεζάντα της φωτογραφίας η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά:

33 χρόνια γάμου με τον καλύτερο μου φίλο, τον εραστή μου, τον άντρα μου. Η αγάπη κερδίζει.

View this post on Instagram

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

Το γνωστό ζευγάρι του Hollywood έχει πολλούς επώνυμους και μη φίλους οι οποίοι θέλησαν να τους ευχηθούν προσθέτοντας το δικό τους σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία τους! Πιο συγκεκριμένα η Julia Roberts έγραψε, «Σας αγαπώ εσάς του δύο» και η Christy Turlington συμπλήρωσε «Οι πιο χαριτωμένοι» Ακόμα η Kate Hudson και η Lily Aldridge γέμισαν τα σχόλια με καρδούλες!

Το υπέροχο αυτό ζευγάρι γνωρίστηκε το 1981 στο sitcom «Bosom Buddies», όπου πρωταγωνιστούσαν. Η Rita Wilson και ο Tom Hanks παντρεύτηκαν μερικά χρόνια αργότερα το 1988 και μαζί απέκτησαν 2 παιδιά, τους Chet και Truman.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 33 χρόνια γάμου γιορτάζει το ζευγάρι Rita Wilson και Tom Hanks εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα