Με μία φωτογραφία η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας εύχονται καλό μήνα

13:36 1/5/2021 - Πηγή: iPop

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πρόκειται να περάσουν το πρώτο Πάσχα με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Το ζευγάρι αποφάσισε να ευχηθεί για το νέο μήνα μέσα από μία γλυκιά φωτογραφία που δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας εύχονται καλό μήνα

Ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια πρόκειται να περάσουν το καλύτερο Πάσχα

της ζωής τους καθώς θα έχουν και το νέο μέλος της οικογένειάς τους στην αγκαλιά τους. Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να ευχηθεί για το νέο μήνα στους followers της δημοσιεύοντας μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με την ίδια και το σύντροφό της, Βασίλη Κικίλια. Η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να ευχηθεί καλή Ανάσταση και να δώσει μέσα από τις ευχές της την ελπίδα να περάσει σύντομα η πανδημία και να είμαστε πάλι σε θέση να αγκαλιάσουμε τους ανθρώπους μας. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας χαρακτηριστικά:

Καλό μήνα! Εύχομαι σύντομα να αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να μην ανταλλάσσουμε τις ευχές μας μέσω zoom. Σήμερα ας πούμε συγγνώμη εκεί που χρειάζεται, και ας κάνουμε ειρήνη με το μέσα μας. Καλή Ανάσταση σε όλους και σε όλες!

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε επίσης μία φωτογραφία με τα κόκκινα αυγά που έβαψε, τα κουλουράκια που έφτιαξε και ευχήθηκε του χρόνου να είμαστε ελεύθεροι λέγοντας χαρακτηριστικά:

Και του χρόνου ελεύθεροι!!

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Με μία φωτογραφία η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας εύχονται καλό μήνα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα