Το viral video με τη Meghan Markle απ’ τα παλιά (Video)

19:06 5/2/2020 - Πηγή: iPop

Ένα video με τη Meghan Markle απ’ τα παλιά έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες καθώς δείχνει την ίδια να παραδέχεται σε μια εκδήλωση ένα ψέμα που είχε πει στην αρχή της καριέρας της για να πάρει μια δουλειά!

Μετά το περίφημο Megxit, όλοι έχουν πέσει πάνω απ’ την Meghan και τον Harry, και ξεθάβουν σκηνικά απ’ το παρελθόν. Ανάμεσα σ’ αυτό το ψάξιμο, κάποιος βρήκε ένα παλιό video με την Meghan Markle, στο οποίο η πρώην ηθοποιός παραδέχεται την απάτη που είχε κάνει για να καταφέρει

να βρει δουλειά. Βέβαια, οι πιο σκληροί επικριτές της παρομοιάζουν τη συγκεκριμένη κίνηση με την “απάτη” σε βάρος της Βασίλισσας Ελισάβετ, λέγοντας πως κατάφερε να μπει στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και μέσα σε 1,5 χρόνο αποχώρησε.

Στο video, βλέπουμε την Meghan να είναι σε ένα πάνελ με τους συμπρωταγωνιστές της στο Suits και να μιλάει για την απόφασή της να κάνει μια απάτη στο ξεκίνημα της καριέρας της για να πάρει μια δουλειά.

Όπως παραδέχεται, ο μόνος τρόπος για να κλείσει την δουλειά ήταν να πει πως ανήκει στην ένωση Screen Actors Guild η οποία εκπροσωπεί πάνω από 10.000 ηθοποιούς.

Ήθελα να κλείσω αυτή τη δουλειά για έναν πιλότο εκπομπής και είπα ότι ανήκω στην ένωση. Τα κατάφερα τελικά και όταν πήγα για συνέντευξη με ρώτησαν αν ανήκω στην ένωση. Εννοείται πως είπα ότι ανήκω στην ένωση και μέχρι σήμερα, αν δεν το είχα κάνει αυτό, δεν θα με είχαν προσλάβει, ήταν μια μεγάλη μεγάλη απάτη

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, η Meghan ετοιμάζεται να επιστρέψει στην παλιά της δουλειά, σε ένα ντοκιμαντέρ του Netflix.

Το viral video με τη Meghan Markle απ’ τα παλιά:

Δες ακόμα:

Ποιο θα είναι πλέον το επίθετο των Harry και Meghan;

Το άρθρο Το viral video με τη Meghan Markle απ’ τα παλιά (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα