«Το βίντεο ήταν μόνο η αρχή της βίας»: Η Evan Rachel Wood κατηγορεί τον Marilyn Manson ότι την βίασε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων βίντεο κλιπ του

16:53 24/1/2022 - Πηγή: iPop

Η ηθοποιός Evan Rachel Wood κατηγόρησε τον πρώην σταρ της ροκ μουσικής Marilyn Manson ότι τη βίασε στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο για το single του 2007 Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand).

Στο Phoenix Rising, ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Sundance το 2022, η Wood είπε ότι κατά τη διάρκεια μιας «σκηνής προσομοίωσης σεξ» που είχε συζητηθεί προηγουμένως, ο Manson «άρχισε να διεισδύει στην πραγματικότητά» μόλις άρχισαν να τραβάνε οι κάμερες. «Δεν είχα συμφωνήσει ποτέ σε αυτό», είπε.

«To τέρας που κρυβόταν σε κοινή θέα»- Ο Marylin Manson αιχμαλώτιζε, βίαζε και κακοποιούσε γυναίκες

Οι καταγγελίες για τον Marilyn Manson πληθαίνουν. Τι υποστηρίζει η Evan Rachel Wood;

Είπε ότι της είχαν χορηγήσει αψέντι στα γυρίσματα του βίντεο, στο οποίο υποδύεται έναν χαρακτήρα με στυλ Λολίτα, και μετά βίας είχε τις αισθήσεις της να αντισταθεί στις ενέργειες του Manson.

Η Wood, μάλιστα, δήλωσε ότι δεν είχε βρεθεί ποτέ σε ένα σετ τόσο αντιεπαγγελματικό στη ζωή της μέχρι τότε. «Ήταν το απόλυτο χάος και δεν ένιωθα ασφαλής. Κανείς δεν με πρόσεχε».

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν ήξερε πώς να υποστηρίξει τον εαυτό της ή να πει όχι «επειδή είχα προετοιμαστεί και εκπαιδευτεί να μην μιλάω ποτέ». Ισχυρίστηκε ότι το υπόλοιπο cast «ένιωθε πολύ άβολα και κανείς δεν ήξερε τι να κάνει».

Είπε ότι το υποτιθέμενο περιστατικό την έκανε να νιώθει αηδιασμένη. «Ένιωθα σαν να έφταιγα, ότι είχα κάνει κάτι ντροπιαστικό».

«Με εξανάγκασαν σε μια σεξουαλική πράξη. Τότε έγινε το πρώτο έγκλημα εναντίον μου και ουσιαστικά με βίασαν στην κάμερα».

Είπε ότι ο Manson της έδωσε «πραγματικά σαφείς» οδηγίες για το πώς θα έπρεπε να περιγράψει το βίντεο στους δημοσιογράφους. «Έπρεπε να πω στους ανθρώπους ότι περάσαμε υπέροχα, ρομαντικά και τίποτα από αυτά δεν ήταν αλήθεια», λέει.

«Αλλά φοβόμουν να κάνω το οτιδήποτε. Το βίντεο ήταν μόνο η αρχή της βίας».

GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Η Wood κατηγόρησε κι άλλες φορές τον Manson, με τον οποίο είχε σχέση από το 2007 έως το 2010. «Με κακοποίησε φρικτά για χρόνια. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και χειραγωγήθηκα ώστε να υποταχθώ».

Η Wood γνώρισε τον Manson το 2006. Εκείνη ήταν 18, εκείνος 38. Είναι μεταξύ πολλών γυναικών, συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού του Game of Thrones Esmé Bianco, που έχουν κατηγορήσει τον Manson για σεξουαλική και σωματική βία που περιλαμβάνει βασανιστήρια .

Ο Manson αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, αποκαλώντας τις «φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας… οι στενές μου σχέσεις ήταν πάντα απολύτως συναινετικές».

Αντιμετωπίζει έως και τέσσερις αγωγές που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση, καθώς και έρευνα για καταγγελίες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας από το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες, που έκανε έφοδο στο σπίτι του τον Νοέμβριο του 2021.

Αφού το Vanity Fair δημοσίευσε ένα άρθρο που περιγράφει λεπτομερώς τον πρώτο από αυτούς τους ισχυρισμούς τον Φεβρουάριο του 2021, ο Manson αποσύρθηκε από τη δισκογραφική του εταιρεία, Loma Vista.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Το βίντεο ήταν μόνο η αρχή της βίας»: Η Evan Rachel Wood κατηγορεί τον Marilyn Manson ότι την βίασε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων βίντεο κλιπ του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα