«Σταμάτησα να πίνω γιατί ένιωθα ότι έχανα τον έλεγχο»: Η Bella Hadid μοιράζεται την δική της αλήθεια και μιλά για τις μάχες της με το αλκοόλ

12:03 24/1/2022 - Πηγή: iPop

Η Bella Hadid παραδέχτηκε ότι αποφάσισε να κόψει το ποτό καθώς δεν μπορούσε να «ελέγξει» τον εαυτό της όταν έπινε.

Το μοντέλο σταμάτησε το αλκοόλ πριν από έξι μήνες και λέει ότι τώρα νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της γι’ αυτή την επιλογή της.

Η Bella Hadid λοιπόν συνίδρυσε την Kin τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για μία εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών, η οποία υποστηρίζει ότι βοηθά στη συγκέντρωση και τη δημιουργικότητα. Η ίδια, όπως αποκάλυψε, μπορεί να διαχειριστεί

καλύτερα το άγχος και το burnout από την ασταμάτητη δουλειά και τα ταξίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Η Bella Hadid έκοψε το αλκοόλ και μιλά για όλες τις μάχες που έχει δώσει στη ζωή της

Μιλώντας στο InStyle, η Bella είπε: «Έχω κάνει το μερίδιο που μου αναλογεί στο ποτό. Μου άρεσε το αλκοόλ και έφτασα στο σημείο που ακόμη κι εγώ άρχισα, ξέρετε, να ακυρώνω βραδιές που ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου.»

Και συνέχισε: «Δεν νιώθω την ανάγκη [να πιω πια] γιατί ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις τρεις το πρωί όταν ξυπνάω με φρικτό άγχος σκεπτόμενη αυτό το ένα πράγμα που είπα πριν από πέντε χρόνια όταν αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Η Bella Hadid αποκάλυψε πως υπέφερε από πόνους κατά τη διάρκεια «καταθλιπτικών επεισοδίων» και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο διέφευγε στο ποτό.

Πριν από λίγο καιρό είχε ανοίξει την καρδιά της στους θαυμαστές της και μίλησε για όλα όσα είχε βιώσει, όταν πάλευε με την κατάθλιψη, σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε με τους 48 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram.

Στην ανάρτησή της από τον Νοέμβριο συμπεριέλαβε selfies της σε βαριά συναισθηματική κατάσταση, συμπεριλαμβανομένης μιας στην οποία φάνηκαν δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπό της.

Και τώρα δίνοντας συνέντευξη στη Wall Street Journal, μίλησε για το πώς θα έστελνε φωτογραφίες στη μητέρα της -πρώην σταρ των Real Housewives of Beverly Hills, Yolanda Hadid, κατά τη διάρκεια «καταθλιπτικών επεισοδίων».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Είπε: «Είχα πραγματικά και δύσκολα καταθλιπτικά επεισόδια και η μαμά μου ή ο γιατρός μου με ρωτούσαν πώς είμαι και αντί να […] απαντήσω με μήνυμα, τους έστελνα απλώς μια φωτογραφία».

Η Bella εξήγησε πώς ένιωθε ότι ήταν ο ευκολότερος τρόπος να εκφραστεί εκείνη τη στιγμή, καθώς «δεν μπορούσε ποτέ να εξηγήσει πώς ένιωθε».

Και συνέχισε: «Ήμουν απλώς σε βασανιστικό και εξουθενωτικό ψυχικό και σωματικό πόνο και δεν ήξερα γιατί. Αυτό συνέβαινε τα τελευταία τρία χρόνια.»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Σταμάτησα να πίνω γιατί ένιωθα ότι έχανα τον έλεγχο»: Η Bella Hadid μοιράζεται την δική της αλήθεια και μιλά για τις μάχες της με το αλκοόλ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα